Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
  • Само за пълнолетни

Изчерпан

Stronger Zkittles, Пълнител за Вейп – HHC-P 15%
Stronger Zkittles, Пълнител за Вейп – HHC-P 15%
Stronger Zkittles, Пълнител за Вейп – HHC-P 15%

Stronger Zkittles, Пълнител за Вейп – HHC-P 15%

  • 59.99 лв.

1 отзива

  • Наличност:
    Изчерпан
  • Без данък:59.99 лв.

Възможни варианти

Търсите ли продукт, с който да разсеяте тревожните мисли? Дори и да сте заклети любители на канабиса и често да прибягвате към продукти със съдържание на канабиноиди щом настроението ви спадне, сме сигурни, че не сте се докосвали до ефекта на Stronger Zkittles, Пълнител за Вейп – HHC-P 15% + HHC 80%, 1 мл.

Не съдим никого, а даже подкрепяме хората, които търсят подкрепата на канабиноидите в стремежа си да разсеят тревожните мисли. Всеки има право да повдига настроението си по начини, които му доставят удоволствие.

А точно удоволствието и приятната консумация на канабиноиди са гарантирани с продукта, който ви предлагаме. Пълнителят за вейп се поставя във вейп устройство и може да се използва след като течността в него се нагрее.

Вейп устройствата и пълнителите са революционне начин за консумация на канабиноиди, тъй като предлагат регулиране на дневната доза, която да отговаря на вашите инвидвидуални нужди и предпочитания.

HHC-P 15% + HHC 80% - формулата на щастието

Има ли човек, който не се стреми към щастие през всеки ден от живота си? Не вярваме, че съществува някой, който не търси формулата на вечното щастие. Ние с радост ви я споделяме и ви насърчаваме да се докоснете до нея в най-скоро време.

HHC-P 15% + HHC 80% е канабиноидино уравнение, което ще ви направи щастливи. Тази комбинация е гарантирано решение за тревожността и унилото настроение. Двата канабиноида имат сходно действие и доставят силен еуфоричен ефект.

Само след няколко дръпки по лицето ви ще се появи сладка усмивка, която няма да слезе от там в рамките на следващите няколко часа. Освен влияние върху психическото състояние, формулата предоставя и приятен начин за физическа релаксация и отпускане на напрежението от тялото.

За да сме напълно честни с вас за ефекта на продукта, трябва да ви кажем, че формулата на щастието значително ще увеличи апетита ви. Заредете хладилника с вкусна храна и се отдайте на ефекта на Stronger Zkittles, Пълнител за Вейп – HHC-P 15% + HHC 80%, 1 мл.

Течността в пълнителят за вейп е обогатена с вкуса на сорта канабис Stronger Zkittles. Формулата на щастието има вкус и аромат на сладък тропически сладкиш, който ще ви накара да искате още и още с всяка следваща дръпка.

Продуктът се продава единствено и само като рекламен, туристически или колекционерски сувенир!

С покупката на продукта клиентът потвърждава това.

Продажбата е забранена на лица под 18-годишна възраст!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот