Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
  • Само за пълнолетни

Изчерпан

Stronger Beast Wedding Cake, HHC-P, 1 МЛ
Stronger Beast Wedding Cake, HHC-P, 1 МЛ
Stronger Beast Wedding Cake, HHC-P, 1 МЛ
Stronger Beast Wedding Cake, HHC-P, 1 МЛ

Stronger Beast Wedding Cake, HHC-P, 1 МЛ

  • 71.99 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    Изчерпан
  • Без данък:71.99 лв.

Търсите ли някое супер готино и ефективно еднократно вейп устройство, с което да се изстреляте в облаците? Имаме добра новина за вас - току що го намерихте! Ние от сайта Napaffkan.com предлагаме за вас еднократното вейп устройство Stronger Beast Wedding Cake, HHC-P, 1 МЛ.

Предлагаме ви страхотен вкус и ефекти, от които със сигурност ще се почувствате много по-добре всеки път, когато го ползвате. Ако се чувствате стресиран и не издържате на ежедневното напрежение и изисквания от вас, то определено имате нужда от вейп.

Вейпът дължи действието си на богатото съдържание на канабиноидът HHC-P, който действа благоприятно върху психиката на всеки, който го опита. HHC-P е канабиноид от нов вид, чиито ефекти продължават да се изучават.

Това което е известно за канабиноидът е сходното му действие с това на THC, само че е много по-силно. HHC-P е синтетично създаден канабиноид, чрез хидрогенериране на THCp. Употребата му носи чувство за отпускане и релаксиране на ума и тялото. Отпуска мускулите и напрежението и успешно се справя с натрупания стрес и напрежение.

Използването му носи чувство за еуфория и по-голяма продуктивност през деня. Подходящ е за всеки забързан и угрижен човек, който иска да е по-ефективен, концентриран, да се чувства по-щастлив и да си помогне за натрупания стрес след тежък ден.

Wedding Cake – характеристики и ефект

Wedding Cake, познат също под името "Triangle Mints #23“ е хибриден сорт марихуана със силно действие. Създаден е от кръстоската на между Triangle Kush с Animal Mints и е изключително популярен сред любителите на марихуаната.

Употребата му дава чувство за релаксация на тялото и к=мозъка и еуфорични ефекти, които спомагат при депресивни състояния. Също така се използва за облекчаване на болка, при безсъние и при загуба на апетит.

Ароматът на сорта е пикантен със земен привкус,  а съдържанието на THC е високо. През 2019 г, Wedding Cake е обявен за сорт на годината.

Ако искате да сте концентрирани, спокойни и доволни от живота, Stronger Beast Wedding Cake, HHC-P, 1 МЛ е идеалният продукт за вас. Не се чудете, а го поръчайте още сега, за да се уверите в силното му действие и ефекти!

Продуктът се продава единствено и само като рекламен, туристически или колекционерски сувенир!

С покупката на продукта клиентът потвърждава това.

Продажбата е забранена на лица под 18-годишна възраст!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот