Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
 • Доставка в цялата страна
 • 100% Оригинален
 • Най-добра цена
 • Наложен платеж
 • Само за пълнолетни

Изчерпан

Stronger disPOD Amnesia, HHC-P, 0,5 МЛ
Stronger disPOD Amnesia, HHC-P, 0,5 МЛ

Stronger disPOD Amnesia, HHC-P, 0,5 МЛ

 • 45.99 лв.

0 отзива

 • Наличност:
  Изчерпан
 • Без данък:45.99 лв.

Stronger disPOD Amnesia, HHC-P,  0,5 МЛ не в просто вейп за еднократна употреба, това е вейпът, който ви трябва и ще се превърне в задължителен елемент от вашия ден. Ние от сайтът Napaffkan.com предлагаме този изключителен продукт за всеки, който има нужда от малко разпускане на ума и тялото след тежък ден, за да има сили да продължи напред с добро настроение.

Продуктът съдържа HHC-P, а този нов канабиноид е с 30 пъти пои-силен ефект, за да почувствате максимума от действието на канабиноидите. Силен, интензивен и дълготраен, ефектът от употребата му ще ви донесе изключително приятно чувство. Канабиноидът е създаден по синтетичен начин и действието му все още се изследва.

Но това, което знаем със сигурност е, че  действа релаксирайки ума и тялото ви, тъй като по структура и действие много наподобява THC, любителите на вейпинга със сигурност знаят за какво става въпрос. Психоактивното действие, което HHC-P оказва върху мозъка ще ви накара да усетите невероятно чувство на релаксация, облекчение и ще редуцира високите нива на стрес след тежък ден.

Ще почувствате силен еуфоричен ефект след употребата му и болкоуспокояваща действие. Ако имате склонност да сте тревожни или да изпадате в депресивни състояния, това е идеалния  продукт за вас, с който да се успокоите и да се чувствате супер чил.

Amnesia – страхотен вкус и невероятен ефект

Amnesia е вид марихуана сатива, който е получен чрез кръстоската на Cinderella 99 и Jack Herer. Сортът е популярен сред любителите на марихуана и е известен със своите ободряващи, еуфорични ефекти. Amnesia има по-високо съдържание на THC и по-ниско на CBD. Ефектите, които ще усетите от употребата на този сорт са меко казано главозамайващи.

Освен всички тези ползи, сортът впечатлява със земния си вкус със сладки нотки. Идеален зап одобряване на настроението и с освежаваш вкус, има ли какво повече да искате от един вейп?

Ако всичко казано за този страхотен еднократен вейп Stronger disPOD Amnesia, HHC-P,  0,5 МЛ ви заинтригува и искате сами да се убедите в предимствата му и да се превърнете в спокоен, отпуснат и доволен човек, то какво чакате? Поръчайте го от нашия сайт и се доверете на действието на канабиноидите, определено си заслужава!

 

 

Продуктът се продава единствено и само като рекламен, туристически или колекционерски сувенир!

С покупката на продукта клиентът потвърждава това.

Продажбата е забранена на лица под 18-годишна възраст!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот