Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж

Изчерпан

Stronger disPOD Cotton Candy, HHC-P, 0,5 МЛ
Stronger disPOD Cotton Candy, HHC-P, 0,5 МЛ

Stronger disPOD Cotton Candy, HHC-P, 0,5 МЛ

  • 45.99 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    Изчерпан
  • Без данък:45.99 лв.

Живеем в забързан свят, в който все повече млади хора имат проблеми с напрежението, липсата на енергия и стимул и стресът, идващ от всеки ъгъл. Проблеми в работа, или колата, която пак се счупи, пак тичахте по автобуса и отново не бяхте на време? Не сте единствените, които постоянно  изпитват някакви пречки в ежедневието си. Тук на помощ за вас идва еднократния вейп Stronger disPOD Cotton Candy, HHC-P, 0,5 МЛ, който предлагаме ние от Napaffkan.com като решение на ежедневните ви проблеми.

Вейп устройствата са направени точно за такива ситуации, те са модерния начин да разпуснете и да сте отново еуфорични, продуктивни и да не се разпадате психически, когато нещата не вървят по план. Продуктът, който ви предлагаме съдържа отскоро известния канабиноид HHC-P. Той ще ви донесе приятни релаксиращи ефекти, чувство на еуфория и възможност да сте по-концентрирани и продуктивни в ежедневните си дейности.  

Ефектът му е дълготраен, за да сте получи максима от приятни усещания. Той действа на хронична болка и е идеален за всеки, който има проблем с апетита.

Cotton Candy – невероятен вкус и аромат

Сортът марихуана Cotton Candy е хибриден сорт, получен чрез кръстоската на Lavernder с Power Plant. Ефектите от използването му са еуфорични, релаксиращи и намаляващи стреса и физическата болка до минимум.

Сортът е популярен и заради страхотния си вкус и аромат на череша с флорални нюанси. Свеж, плодов и със страхотни ефекти, той е подходящ за всеки, който иска нещо с лек, ненатрапчив вкус и аромат и с интензивно действие.

Популярен е за използване от хора, изпитващи силна хронична болка, които са достатъчно смели да опитат марихуаната, като вариант за справяне. Без значение дали сте любител отскоро или страстен привърженик на вейп устройствата ,съдържащи канабиноиди.

Ние ви препоръчване да не  пропускате Stronger disPOD Cotton Candy, HHC-P, 0,5 МЛ и да го добавите сред вкусовете, които сте опитвали! Лек, свеж, със страхотен ефект и неустоим аромат, той е най-добрия съюзник при болка, тежък ден и когато се питате „защо ми се случва все на мен“. Изпробвайте го, за да се убедите в качествата му сами и със сигурност няма да съжалявате.  

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот