Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж

Изчерпан

Stronger disPOD, Jack Herer, HHC-P, 0,5 МЛ
Stronger disPOD, Jack Herer, HHC-P, 0,5 МЛ

Stronger disPOD, Jack Herer, HHC-P, 0,5 МЛ

  • 45.99 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    Изчерпан
  • Без данък:45.99 лв.

Вейп устройствата със съдържание на канабиноиди се превърнаха в любим продукт на множество хора и в предпочитан начин да разпуснат в края на деня. Определено за да се случи това имаше причина, канабиноидите доказаха и продължават да доказват страхотните си ефекти. Stronger disPOD, Jack Herer, HHC-P, 0,5 МЛ е едно от тези модерни, супер готини и ефективни еднократни вейп устройства, които ние от Napaffkan.bg предлагаме за вас.

Писна ли да се наливате с успокоителни чайове или хранителни добавки и да не усещате резултат? Ако отговорът ви е да, ви предлагаме да се доверите на действието на канабиноидите. Продуктът, който ви предлагаме съдържа революционен канабиноид от нов вид, а именно HHC-P. Той се получава по синтетичен начин, а структурата му наподобява тази на познатия THC.

И освен че по структура е подобен, ефектите също са подобни, само че с HHC-P получавате бонус, защото можете да усетите невероятните му ефекти 30 пъти по-силни и са по-дълготрайни.

Той действа релаксиращо и успокояващо на мозъка и тялото ви, с него ще забравите за стреса, напрежението и потиснатото настроение. Със сигурност ще се чувствате по-бодри и продуктивни, защото предизвиква и еуфоричен ефект. Забравете за лайката, ментата и другите растения, с които няма как да усетите толкова интензивно действие.

Канабиноидите са сигурен помощник за стресови ситуации, мотивация и продуктивност.

Jack Herer – ефект и вкус

Jack Herer, известен още като "JH", "The Jack", "Premium Jack" и "Platinum Jack" е сорт марихуана, с доминираща сатива.Той е изключително популярен сред потребителите и привлича с отпускащите ефекти върху мозъка, усещането за енергичност след употреба и приповдигнатото настроение.

Създаден през 90-те години на миналия век в Холандия, този сорт се развива с времето и стига дотам, че да се признае, като медицински сорт от холандските аптеки. Той има отличителна пикантност и свеж аромат на бор. Получил е множество награди, признаващи качеството и силата му, а всеки, който ги е изпробвал ще потвърди всичките му ефекти и страхотен вкус.

Затова ако и вие искате да усетите силно, интензивно и страхотно за тялото и мозъка ви усещане, изпробвайте Stronger disPOD, Jack Herer, HHC-P, 0,5 МЛ, като го поръчате от нашия онлайн магазин още сега! 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот