Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
Stronger disPOD - Watermelon, HHC-P, 0,5 МЛ
Stronger disPOD - Watermelon, HHC-P, 0,5 МЛ

Stronger disPOD - Watermelon, HHC-P, 0,5 МЛ

  • 45.99 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:45.99 лв.

Ако искате да опитате нещо ново, вълнуващо, с неустоим вкус и невероятен ефект, тогава ние от Napaffkan.com имаме нещо за вас! Представяне ви едно страхотно вейп устройство, наречено Stronger disPOD, Watermellon, HHC-P, 0,5 МЛ. Подходящо за всеки заклет фен на канабиноидите и за всеки, който тепърва навлиза в този нов, космически свят.  

Наричаме го комически свят, защото ефектите от канабиноидите ще ви отведат в нови светове, на еуфория, на добро настроение и на мозъчно отпускане. Вейпингът е най-лесния и достъпен начин да се докоснете до тези ефекти и да усетите нови, приятни усещания.

Кажете край на стреса, безпокойствието и лошото настроение, защото за справянето с тях вече има ефективно и лесно решение. Вейпът, който ви представяме съдържа екстракт от канабиноидът HHC-P, благодарение на който се дължи действието и ефектите му.

За всички действие на канабиноида все още се провеждат проучвания, но това, което се знае и ще усетите със сигурност е психоактивен релаксиращ и ободряващ ефект. Канабиноидът е синтетично създаден, а действието му е сходно с това, което има THC. Популярен е за използване заради силните си ефекти върху мозъка и тялото.

Използването на HHCP ще ви донесе приятно психоактивно действие, изразяващо се в отпускане на мозъка, релаксация на мозъка и тялото и справяне със стреса и напрежението. Така със сигурност ще подобрите настроението си и ще си помогнете ефективно, ако се чувствате тревожни, загрижени и не на себе саи от стрес. Ще изпитате и приятно еуфорично усещане, което допълнително още засили другите ефекти и справянето с лошото настроение.

Watermellon – сортът допълващ ефектите на продукта

Watermellon е популярен хибриден сорт канабис, индика. Той е известен с релаксиращите и отпускащите физически и психически ефекти, който предизвиква. С тях допълва идеално цялостното действие на продукта.

Също така сортът стимулира апетита, а вкуса и аромата му са свежи и сладки. С плодов вкус и аромат на диня и грозде, той ве подходящ за любителите на свежи, плодови вкусове. Ако и вие сте от тях и искате да се докоснете и до другите ефекти от това вейп устройство, можете да поръчате Stronger disPOD,  Watermelon, HHC-P, 0,5 МЛ още сега от нашия сайт и да се насладите на резултата!

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот