Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж

Изчерпан

HHC Пълнител за Вейп - Super Lemon Haze , 94%, 1 мл
HHC Пълнител за Вейп - Super Lemon Haze , 94%, 1 мл
HHC Пълнител за Вейп - Super Lemon Haze , 94%, 1 мл

HHC Пълнител за Вейп - Super Lemon Haze , 94%, 1 мл

  • 55.99 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    Изчерпан
  • Без данък:55.99 лв.
Резервен пълнител HHC с вкус на "Super Lemon Haze", съдържащ 94% HHC. Ако обичате вкуса на цитрусови плодове, ще оцените този вкус 100 пъти повече. Незабравимо силен аромат на цитрусови плодове. Придава чувство на щастие и спокойствие.

Този картидж не съдържа THC!
Пълнител за вейп с вкус на Super Lemon Haze, съдържаща 94% HHC и конопени терпени. Има изключително силен цитрусов аромат, който ще остане запечатан в паметта ви. Предизвиква чувство на щастие и спокойствие.

Хексахидроканабинолът е идеален помощник за стомашни неразположения.

Течността съдържа канабиноид HHC, който от някои потребители се сравнява с THC. HHC е 100% легален, за разлика от THC, и можете да се наслаждавате на него свободно навсякъде. Заради своите благотворни и еуфорични качества.

Екстрактът, използван по време на производството, се получава по естествен начин. Никога няма да ви предложим синтетични и химически продукти, които могат да повлияят върху вашето здраве. Благодарение на професионалния подход на нашите експерти, можем да ви предоставим блестящ екстракт HHC.

Картушката за зареждане на HHC не съдържа разтворители като PG / VG, MCT и др.

Тя не съдържа THC!

Опаковката съдържа: 1 мл

Състав: 94% HHC дистилат, 6% конопен терпен

Внимание: Всички тютюнови продукти, аксесоари и електронни цигари, които предлагаме, не се продават на лица под 18 години. Спазваме условията на Закона за забраната на продажбата на електронни цигари, е-течности и техните аксесоари на непълнолетни. Всякакъв продукт, който имитира функцията на тютюнов продукт или тютюнова реквизита, включително аксесоари за такива продукти, може да се закупи след достигането на 18-годишна възраст. Да се пазят от деца. Не се препоръчва за употреба от бременни или кърмещи жени. Съхранявайте на сухо и тъмно място при температури до 25 ° C. Предпазвайте от пряка слънчева светлина и мраз. Минимален срок на годност до датата, посочена на опаковката.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот