Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
  • Само за пълнолетни
Цвят 24K Gold Punch 80% HHCP Качество, 1Г-10Г
Цвят 24K Gold Punch 80% HHCP Качество, 1Г-10Г
Цвят 24K Gold Punch 80% HHCP Качество, 1Г-10Г

Цвят 24K Gold Punch 80% HHCP Качество, 1Г-10Г

  • 25.00 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:25.00 лв.

Възможни варианти

Подарете си доза релаксация и еуфория с Цвят 24K Gold Punch 80% HHCP Качество, 1Г. Това е продукт, който ще ви помогне да навлезете в света на канабиноидите като ви подари истинска физическа релаксация и приятно мозъчно опиянение.

Действието на Цвят 24K Gold Punch 80% HHCP Качество, 1Г се дължи на съдържанието от HHCP. За приятната консумация на продукта допринасят специфичния вкус и аромат на сорта канабис 24K Gold Punch.

Съчетанието между HHCP и хибридния щам марихуана 24K Gold Punch създават позитивно въздействие върху тревожни и депресивни състояния. Това се дължи на действието на канабиноида HHCP, който основно се свързва с доставяне на приятно усещане за релаксация и отпускане на напрежението и стреса.

Ролята на HHCP за по-спокоен живот

Този нов канабиноид, структурно и ефективно подобен на HHC и THC, доставя релаксация след като се свърже с рецепторите на ендоканабиноидната система. Така подпомага псотигането на баланс между психическото и физическото състояние, което се изразява в успокояване на нервната система и приятно отпускане на тялото.

HHCP е канабиноид, които ви гарантира, че ще успеете да достигнете мечтаното спокойствие и да се отдадете на приятни моменти на релаксация. Други действия на съединението са повишаване на настроението, мощна вълна на еуфория и подобряване на качеството на съня.

Ролята на 24K Gold Punch

24K Gold Punch е хибриден сорт канабис, който съчетава еуфория и релаксация, предоставяйки уникално съчетание от физическо усещане и психическо блаженство. Съдържащ 20% THC, този щам има приятен сладък вкус и аромат, който го прави предпочитан сред потребителите.

Със своите сходни ефекти с тези на HHCP, щамът допринася за цялостния ефект на Цвят 24K Gold Punch 80% HHCP Качество, 1Г.

Така продуктът се превръща в предпочитан избор за нашите клиенти. Насладете се на уникалните усещания, които този комбинацията между Със своите сходни ефекти с тези на HHCP, щамът допринася за цялостния ефект на 24K Gold Punch и HHCP предоставя.

Опитайте Цвят 24K Gold Punch 80% HHCP Качество, 1Г като направите поръчка от нашия онлайн магазин. Ние от Napaffkan.com гарантираме бърза и качествена доставка до всяко населено мвсто в България. Употребата на канабиноиди никога не е била толкова достъпна. Възползвайте се от възможността за лесен и приятен прием на различни сортове канабис обогатени с канабиноидни съединения.

 

Продуктът се продава единствено и само като рекламен, туристически или колекционерски сувенир!

С покупката на продукта клиентът потвърждава това.

Продажбата е забранена на лица под 18-годишна възраст!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот