Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
Цвят Superglue 80% HHCP Качество, 1Г-10Г
Цвят Superglue 80% HHCP Качество, 1Г-10Г
Цвят Superglue 80% HHCP Качество, 1Г-10Г

Цвят Superglue 80% HHCP Качество, 1Г-10Г

  • 25.00 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:25.00 лв.

Възможни варианти


Открийте абсолютното удоволствие от консумацията на канабиноид с Цвят Superglue 80% HHCP Качество, 1Г. Това е продукт, към който може да се обърнете в моментите, в които искате да отпуснете тялото си и да забравите за всички задачи.

Много хора изпитват трудност да се успокоят след като цял ден са препускали между задачите си. Вечерта е най-подходящото време, за да успокоите нервната си система и да се настроите за заслужена почивка. Как да го направите?

Опитайте Цвят Superglue 80% HHCP Качество, 1Г като използвате различни начини за консумация. Цветовете от различни сортове канабис могат да се употребяват след като свиете част от тях в цигара или като ги добавите към тютюн за наргиле.

Така може да се отдадете на действието на канабиноидите и много скоро след първата дръпка да усетите как напрежението напуска тялото ви. На какво се дължи този ефект? Следва да разберем.

HHCP – канабиноид с отпускащо действие

Съединението HHCP представлява хидрогенираната форма на THCp. А какво означава това? За да се зъдаде канабиноидът HHCP е добавена още една молекула водород, с което се подсилва действието на съединението.

Като потребители за вас е по-важно да знаете какви са очакваните ефекти от консумацията на този канабиноид. HHCP има силно успокояващо действие, което се изразява във физическо отпускане, облекчение на болката и освобождаване на напрежението.

В комбинация с тези ефекти може да очаквате и силна еуфория, която да ви помогне да погледнете живота си с розови очила. При консумация някои потребители споделят, че устата им изсъхва бързо.

Superglue с примамлив индийски вкус

Сортът канабис, който се съдържа в продукта е с произход от Индия, което го прави рядко срещан. Ефектът му се изразява в доставяне на релаксиращо въздействие върху тялото, което допринася за цялостния ефект от употребата на Цвят Superglue 80% HHCP Качество, 1Г.

Вкусът и ароматът на този сорт са много екзотични, което примамва много от потребителите му да го опитват отново и отново.

Ако и вие нямате търпение да си подарите приятно отпускане с екзотичен вкус ви препоръчваме да направите поръчка на Цвят Superglue 80% HHCP Качество, 1Г от нашия онлайн магазин Napaffkan.com.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот
captcha