Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
 • Доставка в цялата страна
 • 100% Оригинален
 • Най-добра цена
 • Наложен платеж
 • Само за пълнолетни
Follow the Rabbit (Blue Dream), пълнител, 10% HHCP, 1 МЛ
Follow the Rabbit (Blue Dream), пълнител, 10% HHCP, 1 МЛ
Follow the Rabbit (Blue Dream), пълнител, 10% HHCP, 1 МЛ

Follow the Rabbit (Blue Dream), пълнител, 10% HHCP, 1 МЛ

 • 60.00 лв.

0 отзива

 • Наличност:
  В наличност
 • Без данък:60.00 лв.

Възможни варианти

 Писна ли ви от това да сте вечно стресирани, под напрежение и нещастни? Кафетата не помагат, а енергията и концентрацията ви стават все по-зле с всеки изминал ден. Съвременният живот води до стрес, умора и депресивни състояния, не сте сами в това! Но знаете ли, че има, бърз, лесен и готин начин да се чувствате изключително добре? Follow the Rabbit (Blue Dream),  пълнител, 10% HHCP, 1 МЛ е продуктът, от който се нуждае. Пушенето на вейп стана нормално занимание за всеки и отдавна не е тама табу.

И определено има защо вейпове да са толкова популярни и нашумели сред мъже, жени и хора на всякаква възраст. Те помагат, действат изключително добре на нервната система и на цялостна психика, заради съдържанието на пълнителите за тях.

Пълнителят, който ви предлагаме съдържа 10% HHCP. Това е най-силния канабиноид, направен в лаборатория. Той е подобен на HHC, но има разлики в структурата му. Действието им е сходно. HHCP действа благоприятно на настроението, редуцира натрупания стрес от ежедневието и повлиява на физическа болка. С използването му освен, че ще се чувствате по-спокойни и щастливи, ще можете да заспивате по-лесно, без да се будите през нощта.

Използването му ще ви направи много по-ефективни и доволни и ще се чувствате по-малко напрегнати с него. Балансираното душевно състояние е ключово и завиждащо за целия ви живот, общуване и изпълнение на ежедневните ви задачи.

Кое е отличителното за Blue Dream

Blue Dream е хибриден сорт марихуана с доминираща, в която доминира сативата. Сортът е създаден чрез кръстосване на Blueberry с Haze. Използването му носи ефекти на мозъчна стимулация и води до релаксация на цялата тяло. Той има нисък процент на съдържание на CBD и по-висок на THC, което го прави още по-предпочитан.

Има наситен вкус и мирис на горски плодове и лекува хронична болка и гадене. Произхожда от Калифорния, а днес е харесван и използван навсякъде по света, заради вкуса, свежия си аромат и благоприятните си ефекти. Follow the Rabbit (Blue Dream), пълнител, 10% HHCP, 1 МЛ е продуктът, чрез който да се докоснете до ползите на този сорт марихуана. Поръчайте го от нашия сайт Napaffkan.com и се уверете сами в действието му!

 

Продуктът се продава единствено и само като рекламен, туристически или колекционерски сувенир!

С покупката на продукта клиентът потвърждава това.

Продажбата е забранена на лица под 18-годишна възраст!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот