Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
Lemon Star Cruise, пълнител, 10% HHCP, 1 МЛ
Lemon Star Cruise, пълнител, 10% HHCP, 1 МЛ
Lemon Star Cruise, пълнител, 10% HHCP, 1 МЛ
Lemon Star Cruise, пълнител, 10% HHCP, 1 МЛ

Lemon Star Cruise, пълнител, 10% HHCP, 1 МЛ

  • 60.00 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:60.00 лв.

Възможни варианти

Случва ли ви се често да сте уморени без причина, да се чувствате разтревожени, депресирани унили? Ако отговорът е да, поздравления вие сте част от многото съвременни хора. Липсата на концентрация, тревожността и липсата на настроение не са необичайни симптоми, но за преодоляването им има лесни и достъпни решения. Lemon Star Cruise, пълнител, 10% HHCP, 1 МЛ е продукт, предназначен да ви упокои и да приповдигне настроението ви.

Съдържанието му на HHCP прави пълнителят идеален за напрегнатите стресови ситуации и за моментите след тежък ден. Просто напълнете вейпа и се насадете на ефектите. HHCP е канабиноид, получен от HHC, но с по-силни ефекти. Неговото изпилване помага за управление на стреса, тревожността, раздразнението и възвръщането на доброто настроение

Релаксиращите му ефекти влияят благоприятно и на съня, както и на вашата продуктивност и концентрация през целия ден. Забравете за кафето, защото това в по-подходящата алтернатива за вас, за да сте бодри денем и да спите добре нощем.

Lemon Star Cruise – характеристики и отличителни черти

Lemon Star е сорт марихуана, известен със своят лимонов аромат и вкус и съдържанието си на TCH. Ефектите от използването му са предизвикване на еуфория и енергичност, а времето на действие варира от това колко използвате и колко често, както и от индивидуални особености.

Облекчава симптомите на стрес и тревожност, а съдържанието на TCH оказва допълнително благоприятни действия, спомагащи да се чувствате върховно.

Действие и ефекти на THC

Тетрахидроканабинолм, известен като THC е основният компонент в състава на растението канабис. Той е известен със своето психоактивно действие и влияние на организма. Има въздействие върху нервната система, като спомага за регулирането на апетита, настроението и намаляването на усещането за болка.

Също така допринася за усещането за релаксация, а според някои изследвания има и медицински приложения и влияе положително на някои заболявания (сред които епилепсия, склероза, глаукома).

Съдържанието му в Lemon Star Cruise, пълнител, 10% HHCP, 1 МЛ допринася за ползите от продукта за настроението и срещу стреса. Можете да се убедите сами в тях, като си поръчате пълнителя от нашия сайт Napaffkan.com. Не се страхувайте да опитате нещо различно в борбата с ежедневната умора, стрес и лошо настроение и се доверете на ефектите на продукта.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот