Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
Mango Exploration, пълнител, 10% HHCP, 1 МЛ
Mango Exploration, пълнител, 10% HHCP, 1 МЛ
Mango Exploration, пълнител, 10% HHCP, 1 МЛ
Mango Exploration, пълнител, 10% HHCP, 1 МЛ

Mango Exploration, пълнител, 10% HHCP, 1 МЛ

  • 60.00 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:60.00 лв.

Възможни варианти

Търсите ли продукт за вашия вейп, който да ви зареди с положителни емоции, да има страхотен вкус и аромат и да е страхотния завършек на всеки ден. Ако отговорът е да, то ние имаме нещо за вас. Mango Exploration, пълнител, 10% HHCP, 1 МЛ, пълнителят за вейп който предлагаме на нашия сайт Napaffkan.com. Той ще ви изненада с екзотичния си вкус и поли за настроението и релаксацията ви. Вашият вейп се нуждае точно от него!

Използването на този пълнител ще ви отпусне и ще ви донесе приятни емоции. Съдържанието му на канабиноида HHCP, отговаря заа неговото уникално действие. Благодарение на този канабиноид, продуктът действа релаксиращо и благоприятно на психиката, влияе добре на настроението и концентрацията, за да сте продуктивни през целия си ден. HHCP има и благоприятен ефект за облекчаване на болката, така че в случаи, че нещо ви боли, също ще подейства благоприятно.  

Вкусът на продукта пък завършва цялостния ефект от ползването му, предоставяйки ви експлозия от свежест, аромат и сладост. Така освен че имате положителен ефект за психика, имате такъв и небцето и обонянието ви, наслаждавайки се на интензивните и наситени вкус и аромат.

Mango Exploration – вкус и аромат

Сортът Mango е от видовете канабис, които карат потребителите да се пренесат в истински тропически рай. Той е наречен на плода манго, защото предлага същия неустоим и обичан вкус и аромат. Има успокояващи ефекти и със сигурност ще ви повлияе ако сте подложени на силен стрес и често изпитване симптоми на депресия и тревожност.

Този сорт наред с успокояващите си и еуфорични ефекти уникален вкус е предпочитан и защото спомага за умствената яснота и процеса на извършване на различни ежедневни дейности. Вече ще може да сте достатъчно продуктивни, енергични и да не губите концентрация лесно!

В удобна доза и с наситен тропически вкус Mango Exploration, пълнител, 10% HHCP, 1 МЛ предизвиква истинска буря от сладост, удоволствие за сетивата и за душевното ви състояние. Доверете се на действието на този така вълнуващ продукт и го опитайте още сега! Поръчайте от нашия сайт, за бъдете по-продуктивни, по-щастливи, по-енергични и следователно по-успешни във всяко едно отношение.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот