Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
  • Само за пълнолетни
Пълнител – Robotic Discoteque, 10% HHCP, 1 МЛ
Пълнител – Robotic Discoteque, 10% HHCP, 1 МЛ
Пълнител – Robotic Discoteque, 10% HHCP, 1 МЛ

Пълнител – Robotic Discoteque, 10% HHCP, 1 МЛ

  • 60.00 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:60.00 лв.

Вейп устройствата с презареждащи се пълнители дават свободата на всеки да изпробва нови вкусове и ефект от пълнителите с канабиноиди и да се докосва до техните приятни усещания. Ние от сайта Napaffkan.com представяме един неустоим продукт с уникални ефекти и вкус - Пълнител – Robotic Discoteque, 10% HHCP, 1 МЛ.

Този пълнител дава възможност на всеки да изпита ползите на новооткрития канабиноид HHCP. Подходящ за всеки, който търси по-силни и по-дълготрайни ефекти от познатите. За всеки който има нужда да разпусне след тежък ден и да се потопи в космически усещания на релакс и удоволствие.

Ефектите на пълнителя се дължат на канабиноида 10% HHCP в състава му , а вкуса на терпентините, извлечени от сорта канабис Robotic Discoteque. Ако търсите мощен психоактивен ефект и приятен вкус и аромат, това в точния продукт за вас.

Вейп устройствата са достъпният и лесен начин да изпробвате действието на канабиноидите върху ума и тялото. Този пълнител за вейп съдържа един от най-скоро откритите канабиноиди HHCP. Той е синтетично направен, чрез хидрогениране на THCp.

Структурата му и действието наподобяват тези на познатите THC и HHC, но ефектите му са в пъти по-силни. Въпреки че проучванията на новооткрития канабиноид продължават, за неговите ефектите  се знае, че са изключително дълготрайни и интензивни.

Употребата му води до силно чувство за релаксация, еуфория, подобрено настроение и приятно опияняващо чувство. Този канабиноид ще ви отведе в нов свят на хармония, а дългото му действие, ще ви позволи да се насладите максимално на ефектите му.

Комбинацията му с терпентините от сорта канабис Robotic Discoteque правят ефектите от използването на пълнителя още по-приятни.

Какво е отличителното за сорта Robotic Discoteque

Robotic Discoteque е сорт канабис, който има психо стимулиращ ефект. За него ве характерно да носи силно чувство на мозъчно опиянение и еуфория.

Вкусът му е на захаросан лайм, давайки усещане за свежест и напомняйки на лято, зрели лимони и любимият ви коктейл. Ако искате продукт, с който да усетите страхотен вкус и аромат  и космически ефекти за психиката и за тялото ви, можете да поръчате Пълнител – Robotic Discoteque, 10% HHCP, 1 МЛ от нас. Заредете вейпа си с него и сами се уверете в ефектиивността му!

 

Продуктът се продава единствено и само като рекламен, туристически или колекционерски сувенир!

С покупката на продукта клиентът потвърждава това.

Продажбата е забранена на лица под 18-годишна възраст!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот