Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
Пълнител за Вейп - Catline Banana, 10% HHCPO, 1 мл
Пълнител за Вейп - Catline Banana, 10% HHCPO, 1 мл

Пълнител за Вейп - Catline Banana, 10% HHCPO, 1 мл

  • 59.99 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:59.99 лв.

Възможни варианти


Вейп устройствата с канабиноиди се превърнаха в популярен начин за това да разпуснете напрежението и да се почувствате отлично. И определено има причина за това, те са достъпни, ефективни и уникални на вкус. Ние от сайта Napaffkan.com предлагаме Пълнител за Вейп - Catline Banana, 10% HHCPO, 1 мл, за всеки, който търси нещо ново и различно, с което да зареди вейпа си.

В съдържанието на продукта влиза мощният канабиноид HHCPO, благодарене на който дължи ефектите си и терпентини от сорта канабис Banana, отговарящи за вкуса и аромата му. Този пълнител за вейп се използва изключително лесно, а презаредените вейп устройства предлагат възможност да изпробвате различни вкусове и действия на различните канабиноиди всеки път, когато пожелаете.

Продуктът е подходящ за всеки любител на канабиноидите, търсещ по-силно и дълготрайно усещане. Множете да го ползвате винаги и по всяко време, когато имате нужда да се отпуснете и да се насладите на усещанията.

Какви са ефектите от употребата на канабиноидът HHCPO

Невероятните ефекти от употребата на този пълнител на вейп се дължат на мощния канабиноид HHCPO. Този уникален канабиноид е вариация на HHCP, въпреки че се произвежда от THCP, неговите ефекти наподобяват тези от употребата на HHCP, само че са в пъти по-силни.

С употребата му ще усетите приятно мозъчно опиянение, релаксиране и отпускане на тялото и ума. С него ще постигнете бърз релакс и ще се успокоите след тежък и наситен с емоции ден. Идеален е за стресови ситуации, напрежение и постигане на баланс в ежедневието. Също така употребата на канабиноида благоприятства съня, като помага за бързото заспивате.

HHCPO е идеален за всеки човек със забързано ежедневие, който често се сблъсква със стресови ситуации, графици, срокове и има нужда да релаксира. А освен уникалното му действа, невероятният му сладък вкус също си заслужава да бъде опитан, за да цялостна насладата от използването му.

Опитайте мощните ефекти и неустоимите вкус и аромат и поръчайте Пълнител за Вейп - Catline Banana, 10% HHCPO, 1 мл още сега от нашия онлайн магазин. Разгледайте и другите ни уникални продукти с канабиноиди и се уврете сами в ефектите им за ума и тялото.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот