Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
Пълнител за Вейп - Catline Watermelon, 10% HHCPO, 1 мл
Пълнител за Вейп - Catline Watermelon, 10% HHCPO, 1 мл

Пълнител за Вейп - Catline Watermelon, 10% HHCPO, 1 мл

  • 59.99 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:59.99 лв.

Възможни варианти


Течността във вейп устройството ви е на привършване? Не се притеснявайте, в нашия онлайн магазин предлагаме богат избор от свежи заместители. Пълнител за Вейп - Catline Watermelon, 10% HHCPO, 1 мл е един от продуктите с най-освежаващ вкус, който бързо ще се превърне във вашия любимец.

Пълнителят за вейп съдържа екстракт от сорта Catline Watermelon и 10% дестилат от HHCPO. Тази удивителна комбинация предлага главозамайващ ефект, който ще помните дълго. Продуктът е част от колекцията ни с пълнители за вейп, които ви предлагат да се докоснете до действието на нов за пазара канабиноид. HHCPO предлага интересни ефекти, а молекулите на съединението са допълнително обогатени.

Пълнителите за вейп са често поръчвани продукти от нашия онлайн магазин. Ние се постарахме в една категория да съберем възможно най-много пълнители с комбинации между различни сортове канабис и вкусове.

Опознайте новия канабиноид HHCPO

Има нов канабиноид на пазара, а вие все още не сте го опитали? Поправете бързо тази грешка като поръчате Пълнител за Вейп - Catline Watermelon, 10% HHCPO, 1 мл. Новото съединение наподобява по структура HHCP, но към него е добавена допълнителна молекула. Това прави ефекта на нови канабиноид подобен на този на HHCP, но много по-силен.

HHCPO предлага по-дълготрайно действие. След като се свърже с рецепторите на ендоканабиноидната система може да очаквате мозъчно замайване и физическо отпускане. Тази комбинация е чудесна за моментите, в които сте се отдали на почивка и искате просто да сложите мислите си на пауза.

Всички канабиноиди, както и HHCPO имат болкоуспокояващ и противовъзпалителен ефект. Тяхната консумация може да подобри симтпмите на тревожност, депресия или възпалителни ефекти в тялото.

Ако искате да се отдадете на действието на HHCPO и приятния вкус на известен сорт канабис, опитайте Пълнител за Вейп - Catline Watermelon, 10% HHCPO, 1 мл.

Napaffkan.com – канабиноиден експерт

С гордост се наричаме канабиноидни експерти, защото познаваме всички съединения на пзара и техния ефект. Нищо не ни обягва и постоянно се стараем да предлагаме най-актуалните продукти в сферта.

Разгледайте нашето портфолио и се доверете на избора ни. Заявете вашата поръчка и се насладете на нови канабиноидни изживявания.

 

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот