Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
  • Само за пълнолетни
Пълнител за Вейп - Strawberry, 10% HHCPO, 1 мл
Пълнител за Вейп - Strawberry, 10% HHCPO, 1 мл

Пълнител за Вейп - Strawberry, 10% HHCPO, 1 мл

  • 59.99 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:59.99 лв.

Възможни варианти


Пълнител за Вейп - Strawberry, 10% HHCPO, 1 мл – доставя пролет за сетивата. Поканете свежестта, топлината, спокойствието и приятния ягодов вкус в ежедневието си. Представяме ви един продукт, с който да усетите вкуса на пролетта винаги, когато пожелаете.

Но това не е най-доброто, което ви предлага пълнителя за вейп. Течността в него съдържа канабиноиди с мощно действие, които доставят комбинация между еуфория и релаксация. Насладете се на вкуса и аромата на сорта канабис Strawberry, който е допълнен с интересния ефект на новия канабиноид HHCPO.

Продуктът се препоръчва за всеки, който обича да се отдава на мигове за почивка, но и цени сладкия вкус на ягоди. Комбинацията между канабиноиди и сорта канабис предоставя възможност за приятна почивка, която да ви донесе спокойствие и баланс след тежък и изморителен ден.

Може да си подарите тези усещания като опитате Пълнител за Вейп - Strawberry, 10% HHCPO, 1 мл. Специалната съставка в новия продукт в нашето портфолио е HHCPO. Възможно е за пръв път да чувате за това съединение, защото то е ново. Ние обаче, сме добре запознати с него и ще ви разкажем малко повече за очаквания ефект.

HHCPO – най-мощната формула на HHCP

Ако вече сте опитвали продукти със съдържание на HHCP, то сте подготвени и за ефекта на HHCPO. Нека не пропускаме една малка подробност – действието на HHCPO е в пъти по-силно. Новата формула на HHCP се свърза много по-добре с рецепторите в ендоканабиноидната система и предоставя по-интензивен и продължителен ефект.

Подгответе се за силна вълна на спокойствие и физическа релаксация. Това ще ви помогне да постигнете равновесие между усещанията на тялото и мислите в главата ви. Скритият ефект на HHCPO е силната еуфория, която този канабиноид предоставя.

Със сигурност само до няколко минути след като се докоснете до вкуса на продукта ще усетите и значително подобряване на настроението ви.

Пълнител за Вейп - Strawberry, 10% HHCPO, 1 мл е подходящ за онези моменти, в които се чувстве унили и не в настроение. Подсладете се и си върнете усмивката като направите поръчка на продукта от онлайн магазина на Napaffkan.com. Ние доставяме на територията на цялата страна.

Продуктът се продава единствено и само като рекламен, туристически или колекционерски сувенир!

С покупката на продукта клиентът потвърждава това.

Продажбата е забранена на лица под 18-годишна възраст!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот