Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
  • Само за пълнолетни
Пълнител за Вейп - Western Tobacco, 10% HHCPO, 1 мл
Пълнител за Вейп - Western Tobacco, 10% HHCPO, 1 мл

Пълнител за Вейп - Western Tobacco, 10% HHCPO, 1 мл

  • 59.99 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:59.99 лв.

Възможни варианти


Търсите нови преживявания? Искате да подарите на сетивата си неизпитвани до сега усещания? На правилото място сте! Ние от Napaffkan.com ви предлагаме Пълнител за Вейп - Western Tobacco, 10% HHCPO, 1 мл. Опитайте един от най-новите продукти в нашето портфолио и се впуснете в ново канабиноидино приключение.

Продуктът доставя усещане на комбинация между еуфория и релакс. Употребата на Пълнител за Вейп - Western Tobacco, 10% HHCPO, 1 мл ще ви помогне да се отдадете на физическа релаксация и ще ви подари моменти на психическа еуфория, които да разнообразят денят ви.

Продуктът се използва като се постави в презаредимо вейп устройство. В него се съдържат терпени от сорт канабис и 10% дестилат от един от най-новите канабиноиди HHCPO. Това съчетание обещава интересен ефект, който бързо ще се превърне в любимия ви начин за почивка.

Какво да очаквате от действието на HHCPO

Представяме ви един от най-мощните канабиноиди, които имат висока развлекателна стойност. HHCPO е по-силната версия на HHCP. Новото съединение предлага много по-интензивен ефект, който продължава по-дълго в сравнение с този на HHCP.

HHCPO още е известен и като ацетилирана версия на HHCP. Така новият канабиноид придобива популярност като по-мощна алтернатива на HHCP. Ефектът на канабиноида се свързва с доставяне на приятно усещане за физическо отпускане, но също така и със силен еуфоричен ефект.

Подобряването на настроението е гарантирано, но в по-високи дози HHCPO може да доведе и до параноични състояния.

В нашия продукт се съдържа малко количество само 10% дестилат от HHCPO, което гарантира, че ще се насладите само на положителните ефекти на канабиноида.

В допълнение HHCPO има и силно противовъзпалително и болкоуспокояващо действие. Подобно и на други канабиноиди, HHCPO също подобрява качеството на съня и се бори с депресията и тревожността.

Направете вашата поръчка от Napaffkan.com

Ако се чудите къде може да намерите качествени продукти, съдържащи най-новите канабиноиди, отговорът е в нашия онлайн магазин. Ние предлагаме всички новооткрити и новосъздадени канабиноидни вещества в различни форми. Може да се насладите на вейп устройства, вейп пълнители или цветове канабис обогатени с канабиноиди само с няколко клика.

Разгледайте нашето портфолио и заявете вашата поръчка. Ние гарантираме качество на продуктите, които предлагаме и бърза доставка.

 

Продуктът се продава единствено и само като рекламен, туристически или колекционерски сувенир!

С покупката на продукта клиентът потвърждава това.

Продажбата е забранена на лица под 18-годишна възраст!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот