Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж

Изчерпан

Prerolls Northern Lights, 2% HHCP, 1.5Г
Prerolls Northern Lights, 2% HHCP, 1.5Г

Prerolls Northern Lights, 2% HHCP, 1.5Г

  • 18.40 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    Изчерпан
  • Без данък:18.40 лв.

Искате ли силни усещания и добро настроение, идващи с всяка запалена цигара? Ако отговорът ви е положителен, пушачи сте и пушене е начин за вас да се отпуснете, ние от сайта Napaffkan.com имате точния продукт за вас. Представяме ви предварително свитата цигара Prerolls Northern Lights, 2% HHCP, 1.5Г, предлагаща ви да се насладите на пушенето и да усетите и страхотните ефекти на канабиноидите.

Продуктът е с приятен вкус и аромат, а уникалните си ефекти дължи на канабиноида от ново поколение HHCP в състава си. Комбинацията между сортът канабис Northern Lights с канабиноида HHCP правят изживяването от употребата на цигарата незабравимо и носят наслада за всичките ви сетива.

Предварително свитата цигара, която ви предлагаме е лесен, удобен и достъпен начин да разпуснете напрежението във всеки момент от деня и да се радвате на хубаво настроение и приятна релаксация, заради ефекта на HHCP.

Канабиноидът HHCP е лабораторно създаден канабиноид, като е и един от най-новите. По структура и ефекти наподобява познатото съединение HHC, но има много по-мощно действие при употреба. Ефектите на новооткрития канабиноид са психоактивни, като от използването му ще усетите приятно чувство на мозъчно опиянения, релаксация и подобряване на настроението.

Подходящ за всеки, който търси силни усещания и не се страхува да изпробва нови революционни съединения. За напрегнати моменти и стресови ситуации, една цигара е достатъчна да ви успокои.

Какво е отличителното за сорта канабис Northern Lights

Вкусът и ароматът на предварително свитата цигара, която ви представихме се дължат на сорта канабис Northern Lights. Сортът Northern Lights е хибриден щам, като се включва към групата на сортовете индика.

Действието му е свързано с повишено чувство на еуфория, отпускане на мускулите и успокояването на ума. Отличава се и със своят сладникав и пикантен аромат. Подходящ е за успокояване на симптоми, като тревожност и депресия, както и за хора, подложени на силен стреса в ежедневието си.

Ако искате да се докоснете до уникалния вкус и наситен аромат на сорта Northern Lights в комбинация с невероятните ефекти на силния канабиноид HHCP, знаете кое е мястото. Можете да поръчате Prerolls Northern Lights, 2% HHCP, 1.5Г от нашия онлайн магазини сами да се убедите в главозамайващите ефекти на цигарата.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот