Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
  • Само за пълнолетни

Изчерпан

HHCP Prerolls Pineapple Express, 2% HHCP, 1.5Г
HHCP Prerolls Pineapple Express, 2% HHCP, 1.5Г

HHCP Prerolls Pineapple Express, 2% HHCP, 1.5Г

  • 18.40 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    Изчерпан
  • Без данък:18.40 лв.

HHCP Prerolls Pineapple Express, 2% HHCP, 1.5Г е артикул сред асортимента на Napaffkan.com, който се радва на голям интерес от страна на потребителите. Той се предлага на цена от едва 18.40 лв. Към момента Pineapple Express е все по-добре познат сорт на световната сцена. 

Какво представлява HHCP Prerolls Pineapple Express, 2% HHCP, 1.5Г

HHCP Prerolls Pineapple Express, 2% HHCP, 1.5Г представлява предварително свита цигара, която съдържа ниво на HHCP в размер на 2%. HHCP е изкуствено синтезирано съединение, което притежава ефект, подобен на този на канабиса, но по-мек и има различен състав. HHCP се получава в резултат от процес на хидрогениране.

 

HHCP Prerolls Pineapple Express, 2% HHCP, 1.5Г има съдържание на THC по-малко от 0,2%, както е изискването по закон. Предварително свитата цигара се отличава с аромат и вкус, които са предимно сладки, от типа Pineapple Express.

Как можем да поръчаме HHCP Prerolls Pineapple Express, 2% HHCP, 1.5Г

HHCP Prerolls Pineapple Express, 2% HHCP, 1.5Г може да се поръча по интернет. Има няколко магазина, които предлагат доста голямо разнообразие от подобни продукти и един от тях е Napaffkan.com.

 

При заявка на HHCP Prerolls Pineapple Express, 2% HHCP, 1.5Г ще получите артикула най-често в рамките на 24 часа, макар че през почивните дни може да е необходимо малко повече време. Заявката се изпълнява от куриер.

 

HHCP Prerolls Pineapple Express, 2% HHCP, 1.5Г, който сте поръчали, ще може да бъде доставен или на домашния ви адрес, или на адреса на работното ви място, ако това ви се струва по-удобно.

 

HHCP Prerolls Pineapple Express, 2% HHCP, 1.5Г може да бъде платен по два начина. Единият от тях е като направите поръчката с наложен платеж. В този случай, ще заплатите за вашия HHCP Prerolls Pineapple Express, 2% HHCP, 1.5Г в момента на доставката.

 

Вторият вариант да платите за HHCP Prerolls Pineapple Express, 2% HHCP, 1.5Г е с карта. Към момента се приемат карти на Револют, като се работи и по възможността да се приемат банкови разплащания.

 

При поръчка на стойност над 140 лева, можете да получите и безплатна доставка. За целта можете да заявите по-голям брой от един или различни видове продукти на сайта.

 

 

Продуктът се продава единствено и само като рекламен, туристически или колекционерски сувенир!

С покупката на продукта клиентът потвърждава това.

Продажбата е забранена на лица под 18-годишна възраст!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот