Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж

Изчерпан

HHCP Prerolls Purple Haze, 2% HHCP, 1.5Г
HHCP Prerolls Purple Haze, 2% HHCP, 1.5Г

HHCP Prerolls Purple Haze, 2% HHCP, 1.5Г

  • 18.40 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    Изчерпан
  • Без данък:18.40 лв.

HHCP Prerolls Purple Haze, 2% HHCP, 1.5Г представлява предварително свита цигара, която се предлага на Napaffkan.com, както и в други специализираните магазини в търговската мрежа.

HHCP Prerolls Purple Haze, 2% HHCP, 1.5Г - какъв е неговият вкус и аромат

HHCP Prerolls Purple Haze, 2% HHCP, 1.5Г е продукт, който се характеризира с по-скоро сладък вкус и аромат, който е известен под името Purple Haze.

 

Основните му характеристики са, че съдържа 2% HHCP. Това е изкуствено синтезирано вещество, което за първи път е произведено преди няколко години чрез процес, наречен хидрогениране. 

 

Притежава специфики, които се асоциират с канабиса, но има различен състав и свойства.

Основни черти на HHCP Prerolls Purple Haze, 2% HHCP, 1.5Г

Основните черти на HHCP Prerolls Purple Haze, 2% HHCP, 1.5Г са сравнително сходни с останалите продукти от този тип. Съдържанието на HHCP възлиза на 2%, което прави продукта по-скоро мек и умерен по сила.

 

Съдържанието на THC е под границата от 0,2%, тъй като това е изискването в законовите разпоредби към продукти от този род.

Какви са ефектите от HHCP Prerolls Purple Haze, 2% HHCP, 1.5Г

Ефектите от HHCP Prerolls Purple Haze, 2% HHCP, 1.5Г са сходни с тези на канабиса. Асоциират се с отпускане, сваляне на нервното напрежение и замайване.

Как се поръчва HHCP Prerolls Purple Haze, 2% HHCP, 1.5Г

Най-бързият и лесен начин за заявка на HHCP Prerolls Purple Haze, 2% HHCP, 1.5Г е като се направи поръчка от страницата на електронния магазин Napaffkan.com, като поръчката може да бъде платена по два начина:

●      Чрез наложен платеж

Наложеният платеж в вариант, при който потребителят плаща за направената от него поръчка на HHCP Prerolls Purple Haze, 2% HHCP, 1.5Г в момента на доставката. Този вариант означава, че няма да плащате нищо преди пристигането на куриера;

●      С карта

Картата е по-лесният и бърз вариант на любителите на бързите разплащания и банковите карти. Плащането на HHCP Prerolls Purple Haze, 2% HHCP, 1.5Гв Napaffkan.com може да се извърши с карта Револют, макар че се очаква скоро въвеждане и на други алтернативи с банкови карти.

 

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот