Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
Prerolls Strawberry Cough, 50% HHCP, 2Г
Prerolls Strawberry Cough, 50% HHCP, 2Г

Prerolls Strawberry Cough, 50% HHCP, 2Г

  • 24.00 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:24.00 лв.

Всички сте чували за цигарите с канабиноиди, нали така? Известни са, като „весели цигари“ и имат по-различно действие от обикновените. Ако винаги сте искали да ги опитате по лесен и достъпен начин, вече можете да го направите, чрез продуктите, които предлагаме в нашия сайт Napaffkan.com. Предлагаме ви да изпробвате предварително свитите цигари Prerolls Strawberry Cough, 50% HHCP, 2Г, направени от цветовете на известния сорт канабис Strawberry Cough в комбинация с дестилат на HHCP.

Този комбинация със сигурност ще ви донесе търсения ефект от употребата им, носейки ви приятно физическо и психическо усещане. В състава на тези цигари влиза дестилат от канабиноидът от ново поколение, познат като HHCP. Ефектите му са подобни на тези на HHC, а действието на продукта в голяма част е свързано с тези ефекти.

HHCP носи силно чувство на мозъчно опиянение и същевременно релаксира и отпуска тялото. С него ще се почувствате с пъти по-спокойни и е идеален за напрегнатите моменти, в които всичко ви идва повече и излиза от предела на силите ви.

Действието на този канабиноид се случва заради свързването му с ендоканабиноидната система. При достигането на HHCP до рецепторите на тази система почти веднага се усеща ефекта на опиянение и спокойствие.

Strawberry Cough – невероятен отличителен вкус и аромат

Сортът, познат под името Strawberry Cough е силен сорт марихуана сатива, получен от кръстоската на сортовете Haze и Strawberry Fields. Има отличителен вкус и аромат и е подходящ за всеки любител на сладките о свежи плодове.

Вкусът и ароматът му напомнят пресни ягоди и са изключително свежи и леки. Ефектът от употребата на Strawberry Cough се изразява в усещането за мощно мозъчно опиянение, чувство на еуфория и повишаване на настроението. Подходящ е, за всеки, който често св чувства не на себе си и е нещастен, както и за напрегнатите моменти, в които имаме нужда от повече релакс.

Ако искате да се докоснете до вкуса и аромата на сорта и ефектите на канабиноида HHCP, можете да го направите, като си поръчате Prerolls Strawberry Cough, 50% HHCP, 2Г от наши сайт. Тъй като е обогатен с терпентини, извлечени от сорта канабис Strawberry Cough ще получите силни ефекти със сладък и свеж ягодов вкус.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот