Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
Prerolls Strawnana, 50% HHCP, 2Г
Prerolls Strawnana, 50% HHCP, 2Г

Prerolls Strawnana, 50% HHCP, 2Г

  • 24.00 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:24.00 лв.

Обичате ли да разпускате след дългия ден с джойт в ръка? Няма нищо срамно ако това е вашият начин да се откъснете от сивото и натоварено ежедневие. Предлагаме ви Prerolls Strawnana, 50% HHCP, 2Г под формата на предварително свита цигара, която ще ви отведе на цветно пътешествие извън рамката на ежедневието.

В продукта се съдържа 50% дестилат от HHCP и по-малко от 0,2 THC. Този състав загатва за интересното действие на един новооткрит канабиноид, чийто ефект те първа започва да се изследва.

Ако сте от онези любители на канабиса, които са достатъчно смели да се докоснат до нови изживявания, без да знаят какво точно ги очаква, ви предизвикваме да опитате Prerolls Strawnana, 50% HHCP, 2Г.

HHCP – предизвикателство за любители

Канабиноидът е нов, но по структура и действие наподобява HHC. Съединението предлага интересен ефект, чийто действие все още се изследва. От проведените до сега проучвания се знае, че подобно и на другите канабиноиди действието на HHCP започва след като съединението се свърже с рецепторите на ендоканабиноидната система.

Усещането, което може да очаквате е приятно освобождаване на напрежението и напускане на стреса от тялото и мозъка ви. Така се освобождава място за по-леки и релаксиращи телесни усещания, а напрежението и постоянното премисляне е заменено с еуфорично и приповдигнато настроение.

Ефектът на Prerolls Strawnana, 50% HHCP, 2Г не се ограничава само с това. Какво още ще изпитате при употребата на предварително свитите цигари? Оставяме ви да разберете сами.

Предизвикателство със сладък вкус на Strawnana

Strawnana е сорт канабис, чийто вкус и аромат допълват изживяването при консумацията на Prerolls Strawnana, 50% HHCP, 2Г. Това и хибриден щам индика, който предизвиква щастливи и спокойни ефекти.

След употребата на този сорт може да очаквате изостряне на креативността и сетивните усещания, което може да направи денят ви много забавен и интересен. Strawnana има приятен и свеж вкус и аромат на комбинация между ягоди и банан, което може да направи вашето канабис приключение много по-вкусно.

Време е да си осигурите най-приятния начин за разпускане. Потопете се в света на канабиноидите с Prerolls Strawnana, 50% HHCP, 2Г. Направете доставка от нашия онлайн магазин Napaffkan.com и си подарете интересни, креативни и забавни преживявания, които ще направят света ви по-цветен

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот