Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
Желирани Бонбони с Ябълка, HHCP, 5 x 10МГ, 50МГ
Желирани Бонбони с Ябълка, HHCP, 5 x 10МГ, 50МГ

Желирани Бонбони с Ябълка, HHCP, 5 x 10МГ, 50МГ

  • 42.40 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:42.40 лв.

Знаете ли, че за да консумирате канабиноиди да усетите приятните им ефекти има множество начини? Схващанията на много хора са, че консумацията им става главно чрез пушене, но това въобще не е така. Ние от сайта Napaffkan.com предлагаме разнообразни начини, с които да се докоснете до канабиноидите и решихме да ви представи един по-вкусен и интересен продукт. Представяме ви Желирани Бонбони с Ябълка, HHCP, 5 x 10МГ, 50МГ.

Един уникален продукт, който да консумирате с удоволствие. В състава му е включен един от най-новите канабиноиди, набиращи все по-голяма популярност, а именно HHCP. HHCP е канабиноид със сходно действие с това на THC. За разлика от канабиноидите, извличащи се от коноп, нова ново съединение се създава в лаборатория чрез хидрогенериране на THCp.

Действието на HHCP се характеризира със силен психоактивен ефект. Употребата му носи усещане за мозъчно опиянение, отпускане на тялото и подобряване на настроението. Действията му продължават да се изучават, но терапевтичния му ефект върху стресови ситуации, депресия и тревожност е доказан.  

Освен всичките му приятни и релаксиращи ефекти, дълготрайното му действие го прави още по-предпочитан. А желираните бонбони, които ви предлагаме са достъпен и лесен начин да го опитате и да подсладите още повече деня си.

Страхотен ябълков вкус и аромат

Сладките желирани бонбони с вкус на ябълка, които ви предлагаме освен, че ще ви донесат главозамайващи ефекти приятно чувство на спокойствие и релаксация, ще ви впечатлят и с вкуса си. Ябълката е сред най-универсално харесваните плодове. Със автентичния си вкус и аромат, тези желирани бонбони ще в и освежат и заредят с позитивно настроение.

Те са вкусния начин да получите приятните ефекти на HHCP и да задоволите вкусовите рецептори и сетивата си. А кой не обича сладкото и бонбоните?

Ако искате да изпробвате нещо ново, различно и вкусно, Желирани Бонбони с Ябълка, HHCP, 5 x 10МГ, 50МГ са идеалния продукт за вас. Лесни за употреба, по всяко време, те ще донесат радост за небцето, тялото и ума ви. Поръчайте ги още сега от нашия сайт, за да опитате това сладко изкушение и да усетите сами невероятните вкус и ефекти за тялото и ума!

 

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот