Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
  • Само за пълнолетни

Изчерпан

Желирани Бонбони с Ягода, HHCP, 5 x 10МГ, 50МГ
Желирани Бонбони с Ягода, HHCP, 5 x 10МГ, 50МГ

Желирани Бонбони с Ягода, HHCP, 5 x 10МГ, 50МГ

  • 42.40 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    Изчерпан
  • Без данък:42.40 лв.

Чували ли сте за желирани бонбони с канабиноиди? Те не само, че наистина съществуват, но са и приятен, сладък и вкусен начин да подобрите настроението си и да се почувствате релаксирани. Ние от сайта Napaffkan.com представяме за вас Желирани Бонбони с Ягода, HHCP, 5 x 10МГ, 50МГ един уникален продукт с неустоим вкус и страхотно действие.

Съчетавайки действието на силния канабиноид HHCP и вкуса на любите ягодови желирани бонбони, този продукт бързо ще се превърне във ваш фаворит. Бонбоните са идеалния начин да консумирате и усетите действието на канабиноидите, защото можете да ги носите и ядете буквално навсякъде, в малка, компактна опаковка, със свеж аромат и вкус, можете да се почерпите с едно вкусно бонбонче по всяко врме на деня.

Цветът им е алено червен, точно като на ягода, а ароматът и вкусът им по нищо не отстъпват на истинския плод. Усетете насладата и вкуса на парещото лято всеки път, щом ядете от бонбоните.

Свежата ягода е сред любимите плодове на всички, сладостта и ароматът ѝ са просто неустоими, с бонбоните, които ви предлагаме ще усетите всичко това по автентичен начин. Смесването на вкуса с канабиноида HHCP освен наслада за небцето ви, ще ви позволи да усетите пълната гама от приятни емоции, която консумацията на този канабиноид носи.

Какви ефекти да очаквате от употребата на HHCP  

Тези невероятни желирани бонбони дължат приятно то си действие на съдържанието на канабиноида HHCP. За него е характерно, че има силно психоактивно действие. Съединението е създадено по синтетичен начин чрез хидрогенериране на THCp. Неговите ефекти наподобяват тези на вече познатите сред много от потребителите канабиоиди THC и HHC.

Разликата е там, че ефектите на HHCP са по-силни от на тези на THC. Употребата на новия канабиноид носи приятно чувство за еуфория, страхотен релакс за ума и тялото и подобрява настроението. Използва се за справяне със стрес, депресия и тревожност, като намалява симптомите им.

Забравете за всички притеснения, гадни ситуации и неприятни мисли и се доверете на действието и вкуса на Желирани Бонбони с Ягода, HHCP, 5 x 10МГ, 50МГ, които може да закупите още сега от нашия сайт!

 

Продуктът се продава единствено и само като рекламен, туристически или колекционерски сувенир!

С покупката на продукта клиентът потвърждава това.

Продажбата е забранена на лица под 18-годишна възраст!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот