Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
  • Само за пълнолетни

Изчерпан

Jack Herer 15% THCP, 1г-10г
Jack Herer 15% THCP, 1г-10г
Jack Herer 15% THCP, 1г-10г
Jack Herer 15% THCP, 1г-10г

Jack Herer 15% THCP, 1г-10г

  • 26.70 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:26.70 лв.

Възможни варианти

Обичате ли да разпускате с джойт в ръка? Не се стеснявайте, а си признайте и опитайте Jack Herer 15% THCP, 1г. Продуктът представлява глави от сорта канабис Jack Herer обогатени с 15% дестилат THCP.

Тази примамлива комбинация ви дава шанса да се докоснете до интензивните ефекти на канабиноиди от ново поколение и вкуса на известен сорт канабис. Всяка една молекула от главите, които се съдържат в продукта ви отвежда на пътешествие до дълбините  на мощните канабиноидни изживявания.

Специално за любителите на канабиса ние предлагаме Jack Herer 15% THCP, 1г на изключително достъпна цена. Продуктът се предлага под формата на глава от 1 грам, което дава възможност на потребителите да изследват пълния потенциал на сорта Jack Herer обогатен с дестилат от THCP.

Канабис главите са предпочитани от много любители на марихуаната поради това, че предоставят възможност за разнообразни начини на консумация. Може да се докоснете до действието на продукта като свиете част от него в цигара или го добавите към наргиле. А за най-смелите от вас предлагаме да добавите част от главата към любима ваша рецепта за кекс или курабийки.

Отпусни напрежението с THCP

Запознати ли сте с действието на THCP? Възможно е все още да не сте, тъй като канабиноидът е открит наскоро и те първа в търговската мрежа започват да се разпространяват продукти с неговото съдържание.

Ако все още не сте се докосвали до ефекта на THCP ви препоръчваме да го направите скоро. Действието му се свърза с постигане на еуфорично състояние, физическа релаксация и подобряване на настроението.

Канабиноидът предлага успешна формула за отпускане на напрежението, успокояване на стреса и постигане на баланс между психическото и физическото състояние.

Уникален ароматен профил

Jack Herer 15% THCP, 1г запленява сърцата и вкусовите рецептори на много потребители поради приятния си вкус и аромат. Хибридният сорт канабис се отличава със своя леко пикантен вкус на свеж бор.

Това допринася за отпускащия и освежаващ ефект, който може да очаквате при консумацията на продукта.

Ако сме спечелили и вашите сърца с описанието на Jack Herer 15% THCP, 1г, не губете повече време, а направете поръчка от онлайн магазина на Napaffkan.com.

 

Продуктът се продава единствено и само като рекламен, туристически или колекционерски сувенир!

С покупката на продукта клиентът потвърждава това.

Продажбата е забранена на лица под 18-годишна възраст!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот