Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
Lemon Diesel Lift 50% THCPO, Canapuff, 1Г-10Г
Lemon Diesel Lift 50% THCPO, Canapuff, 1Г-10Г

Lemon Diesel Lift 50% THCPO, Canapuff, 1Г-10Г

  • 26.70 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:26.70 лв.

Възможни варианти


За всеки, който иска да усети приятните ефекти и ползите на канабиноидите, ние от сайта Napaffkan.com представяме за вас уникалния продукт Lemon Diesel Lift 50% THCPO, Canapuff, 1 Г.

Цветовете от технически коноп стават все по-популярни за използване, а употребата им може да бъде по различни начини - в храна, в козаметика, под формата на цигари. Цветът от технически коноп, който ви представихме ще ви позволи по бърз и достъпен начин да изпитате ефекти за ума и тялото си.

Ако сте любители на канабиноидите , убедили сте се в техните приятни ефекти и обичате да опитвате нови продукти с тях, този цвят със сигурност ще събуди интереса ви. Неговите ефекти се дължат на съдържанието на канабиноида THCPO. Този нов канабиноид дава още по-силни усещания от употребата си. А освен на тях, ще можете да се насладите на интензивни вкус и аромат, които правят употребата на цвета още по-ползотворна.

Какви са ефектите на канабиноида THCPO

THCPO, също е известен като тетрахидроканабифорол. Той е нов канабиноид, с психоактивно действие, което наподобява това на познатия THCP. Всъщност THCPO е лабораторно създадена, модифицирана версия на THCP с много по-силно и дълготрайно действие.

Употребата на този революционен канабиноид води до приятно мозъчно опиянение, еуфорично усещане, подобрено настроение и релаксиращо физическо и психическо чувство. Употребата му е идеална за всеки забързан човек, който трябва да се справя с множество проблеми в ежедневието си. Стресът, напрежението, сроковете и непредвидените ситуации съпътстват голяма част от хората. За тези моменти, когато имате нужда да се отпуснете, да релаксирате и да забравите за стреса и напрежението, на помощ идват канабиноидите. С тях по многобройни начини можете дас завършите деня си и да си легнете спокойни.

Ако искате да усетите желания релакс и еуфория, можете да поръчате Lemon Diesel Lift 50% THCPO, Canapuff, 1 Г от нашия онлайн магазин и да се уверите сами в ефектите от използването му. Ние предлагаме богато разнообразие от продукти с канабиноиди, както такива с психоактивно действие, така и такива без. Работим само с доказали се производители, за да ви осигурим нужното качество и разнообразие. Доверете ни се и изберете най-точните продукти за вас още сега!  

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот