Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
  • Само за пълнолетни
Локум с масло от канабис
Локум с масло от канабис

Локум с масло от канабис

  • 16.00 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:16.00 лв.

Знаете ли, че начините да изпитате невероятното действие и ползи на канабинодите, освен бързи и достъпни могат да са и вкусни? Ние от сайта Napaffkan.com ви представяме един сладък, изкушаващ начин да изпитате ефектите от употребата на CBD, чрез Локум с масло от канабис. Този сладък и вкусен локум, освен че носи наслада за небцето ви, ще ви донесе и редиа ползи за здравето и настроението.

Продуктът е специално създаден за българския пазар, тъй като мноог от българите ценят този сладък десерт и биха изпробвали действието на канабиса в състава му по този иновативен начин. Локумът, който ви оредставяме има текстура и вид точно каот на познатия и лбим локум от детското ви, който може да бъде намерем във всек имагазин. Добавянето на масло от канабис към него допъллва вксуа му, придавайки му и други качества.

Маслото от канабие натурален продукт, извличащ се от растението коноп, То съдържа канабидиол, който няма психоактивно действие и замаяйваш ефект. Не се безпокойте ,че от него ще получите мозъчно опиянения, защото продуктът не съдържа THC. С консумацията му си гарантирате множестов ползи и приятен вкус по всяко време на деня, когато искатве да се подрепите с нещо сладко. 

Локум с масло от канабис – невероятно действие и неустоим вкус

Локумът дължи благоприятнот си действие на съдържанието си нна масло от канабис. Канабиноидите в канабиса имат благоприятни свойства за поддържане на психичекия и физическия баланс в оргазнизмаа. Чрез тях се чувствате по-спокойни и релаксиран. Те помат за редуцирането ан стреса и напрежението, натрупани от ежедневието и ефективно облекчават симптомите на трвожност и депресия.

Маслото от коноп има антиоксидантни свойства, помагащи за процесите в тялото и за поддържането на оптимално здрсве. Всички тези ползи от локума, комнинирани с невероятнатам у слдост и вкус го правят идеалния продъкт за всеки, койт иска да изпробеа нещо различни с масло от канабис. Натурален и ефективен продутм който можете д а носите навсякъде с вас и да си хапвате от него по всяко време на деня.

Ако и вие искае нещо ново и интресно, можете да поръчате Локум с масло от канабис ит нашия сайт още сега и да се уверите сами във вкуса, ароматаи ефекта от консумацията му.

 

Продуктът се продава единствено и само като рекламен, туристически или колекционерски сувенир!

С покупката на продукта клиентът потвърждава това.

Продажбата е забранена на лица под 18-годишна възраст!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот