Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
  • Само за пълнолетни
Метална маса за свиване 'Gorilla Glue' с магнитна карта за стриване
Метална маса за свиване 'Gorilla Glue' с магнитна карта за стриване
Метална маса за свиване 'Gorilla Glue' с магнитна карта за стриване

Метална маса за свиване 'Gorilla Glue' с магнитна карта за стриване

  • 12.00 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:12.00 лв.

Представяме ви местенце, което винаги да е около вас щом се налага да свиете цигара с любимия си сорт канабис. Метална маса за свиване 'Gorilla Glue' с магнитна карта за стриване е предназначена за улесняване на процеса на приготвяне и свиване на цигари с различни сортове марихуана.

Този продукт съчетава функционалност и удобство. Устойчивия и стилен плот за свиване е допълнен с магнитна карта за стриване, която още повече ще улесни подготовката на материала.

Запознайте се с Метална маса за свиване 'Gorilla Glue' с магнитна карта за стриване

Артикулът е изработен от здрав и устойчив метал. Това гарантира, че ще може да използвате масата за свиване дълго време. Дизайнът на продукта е стилен. Масата има атрактивен външен вид, който ще пасне на всеки един любител на канабиса.

Артикулът има компактни размери, които позволяват лесното му съхранение и пренасяне. Той може да ви е под ръка винаги, когато се нуждаете от съд за подготовка на главите от канабис.

В комплекта е включена още магнитна карта за стриване. Този помощник има остри ръбове, което гарантира ефективното стриване на канабисовите листа и равномерното има раздробяване.

Защо да използвате Метална маса за свиване 'Gorilla Glue' с магнитна карта за стриване

Продуктът осигурява удобна и организирана работна площ за свиване на канабисови цигари. Висококачественият метал гарантира, че може да използвате продукта дълго време, без повърхността да се износи. Атрактивният дизайн с мотиви на 'Gorilla Glue' прави масата не само функционален, но и естетически приятен аксесоар, на който всеки канабис ентусиаст ще се зарадва.

Компактните размери и лесната за почистване повърхност правят масата удобна за поддръжка и съхранение, като същевременно осигуряват максимална функционалност. Може да поръчате този артикул заедно с други продукти за подготовка на канабис глави като подарък за приятел или за лична употреба.

Метална маса за свиване 'Gorilla Glue' с магнитна карта за стриване прави процеса по свиване лесен и приятен. Може да намерите продукт в онлайн магазина на Napaffkan.com на много достъпна цена. Съчетайте го с други продукти и направете вашия сет за подготовка и свиване на цигари. Ние ще ви го достави много скоро след като заявите поръчката си.

 

Продуктът се продава единствено и само като рекламен, туристически или колекционерски сувенир!

С покупката на продукта клиентът потвърждава това.

Продажбата е забранена на лица под 18-годишна възраст!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот