Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
Метална маса за свиване 'Pineapple Express' с магнитна карта за стриване
Метална маса за свиване 'Pineapple Express' с магнитна карта за стриване
Метална маса за свиване 'Pineapple Express' с магнитна карта за стриване

Метална маса за свиване 'Pineapple Express' с магнитна карта за стриване

  • 12.00 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:12.00 лв.

Представяме ви най-готиният аксесоар, с чиято помощ ще свиете уникални и мощни канабис цигари. Метална маса за свиване 'Pineapple Express' с магнитна карта за стриване ще направи всяка сесия истинско удоволствие. Този чудесен артикул е създаден, за да улесни процеса по изготвяне и свиване на цигари със съдържанието на вашия любим сорт канабис.

В комплекта се съдържа и карта за стриване, която също има своята специална роля при подготовката на материала. Събудихме ли вече любопитството ви? Метална маса за свиване 'Pineapple Express' с магнитна карта за стриване е част от нашите предложения за аксесоари за подготовка и свиване на различни сортове канабис. Сигурни сме, че тя ще грабне вниманието ви с тези свои уникални характеристики.

Защо ще се влюбите в Метална маса за свиване 'Pineapple Express' с магнитна карта за стриване

Комплектът съчетава здравина, стил, компактни размери и удобно съхранение. Артикулът е изработен от качествен материал. Това гарантира, че масичката ще бъде дълго ваш помощник и няма да се износи скоро след закупуване.

Освен добрата издръжливост, която има, тя изглежда стилно със своя интересен дизайн вдъхновен от сорта канабис Pineapple Express. Компактните размери са също отличителна характеристика на артикула. Това позволява пренасянето ѝ навсякъде с вас и използването и на открито.

Независимо къде се намирате Метална маса за свиване 'Pineapple Express' с магнитна карта за стриване ще е вашия доверен помощник в подготовката на канабис за свиване.

Перфектният подарък за любителите на свиването

Масичката е чудесен подарък за любителите на канабиса, които обичат сами да подготвят своите цигари. Ако я съчетаете и с други продукти за свиване или раздробяване на материала може да направите перфектния сет и да го поднесете като подарък на свой приятел.

В артикула също има налична магнитна карта за стриване. С нейните остри ръбове ще раздробите билките си до съвършенство. И когато не я използвате, картата се закрепва удобно към масата благодарение на магнитното си закрепване.

Щом вече ви запознахме с този артикул, остана само да получим заявка за вашата поръчка. Направете я в нашия онлайн магазин Napaffkan.com и очаквайте Метална маса за свиване 'Pineapple Express' с магнитна карта за стриване да пристигне скоро при вас.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот