Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
  • Само за пълнолетни

Изчерпан

Метална маса за свиване 'Smoke Me Small' с магнитна карта за стриване
Метална маса за свиване 'Smoke Me Small' с магнитна карта за стриване
Метална маса за свиване 'Smoke Me Small' с магнитна карта за стриване

Метална маса за свиване 'Smoke Me Small' с магнитна карта за стриване

  • 12.00 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:12.00 лв.

Представяме ви нов помощник в свиването на перфектната цигара. Метална маса за свиване 'Smoke Me Small' с магнитна карта за стриване е чуден артикул, който ще улесни свиването на мощна цигара съдържаща терпени от любимия ви сорт канабис.

Ако търсите компактен помощник, който винаги да ви е под ръка, няма да сгрешите ако направите поръчка на този продукт. Малка по размери, но с интересен дизайн и много функционалности, Метална маса за свиване 'Smoke Me Small' с магнитна карта за стриване ви подарява по-лесен и приятен процес по свиване.

Привлекателен външен вид и устойчива изработка

Това са двете основни характеристики на артикула. Масичката за свиване е изработена от устойчив и много издръжлив метал, което гарантира продължителното и използване, което да преживее и най-дивите ви канабиноидни приключения.

Със своя блестящ метален финиш, тя ще стане звездата на всяко парти. Дизайна на масичката е отличителен и привлекателен. Това я прави предпочитана от много любители на канабис културата.

Към масичката за свиване е добавена магнитна карта за стриване. С нейна помощ процеса се улеснява още повече, за да може да му се насладите максимално. Картата е супер готина и се прикрепя към масата като магически помощник, готов винаги да ви услужи. Може да я използвате за перфектно стриване на тютюна, за да го подготвите преди листчето да го обгърне в перфектна прегръдка.

Предимства на масичката 'Smoke Me Small'

Масичката за свиване, която носи интересното наименование 'Smoke Me Small' е изключително компактна и лесна за съхранение и пренасяне. Може да я вземете навсякъде с вас. Тя се побира дори в по-голям по размери джоб, за да ви е под ръка докато пътувате или си почивате. Въпреки малките си размери, тя предлага достатъчно място за всичко необходимо за свиване.

Артикулът за свиване се почиства лесно и няма да ви създава излишни задължения. Метална маса за свиване 'Smoke Me Small' с магнитна карта за стриване ще се превърне в любимия помощник на хората, за които свиването на цигари е забавление.

Ако сте сред тях побързайте и направете поръчка на този артикул, за да се възползвате от специалната цена обявена в сайта на Napaffkan.com.

 

Продуктът се продава единствено и само като рекламен, туристически или колекционерски сувенир!

С покупката на продукта клиентът потвърждава това.

Продажбата е забранена на лица под 18-годишна възраст!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот