Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
Northern Light 5% THCP, 1г-10г
Northern Light 5% THCP, 1г-10г
Northern Light 5% THCP, 1г-10г
Northern Light 5% THCP, 1г-10г

Northern Light 5% THCP, 1г-10г

  • 21.10 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:21.10 лв.

Възможни варианти

Впечатляващата гледка на Северното сияние е много по-близо, отколкото си мислите. Събудете въображението си с Northern Light 5% THCP, 1г. Продуктът е микс между интересен сорт канабис и дестилат от новооткрит канабиноид.

Любопитни ли сте да разберете повече? Всеки любител на канабиса, който обича да експериментите с различни щамове и ефекти е готов да се потопи в действието на Northern Light 5% THCP, 1г.

Продуктът се предлага под формата на глави, които могат да се консумират чрез свиване в цигара или като се добавят към тютюн за наргиле. Northern Light 5% THCP, 1г е част от колекцията на марката Czech CBD, която предлага разнообразие от комбинации между различни сортове канабис и мощни канабиноиди.

Това, което прави съчетанието между Northern Light и 5% дестилат от THCP уникален микс са силните и продължителни ефекти. Ако и вие сте любопитни да се докоснете до тях е време да направите поръчка на този продукт. Подгответе се за едно вълнуващо пътешествие, на което да се насладите на красотата на северното сияние.

Какво прави Northern Light 5% THCP, 1г специален продукт

Northern Light 5% THCP, 1г предоставя вдъхновение от Северното сияние. Съставът на продукта е съчетание, което ви отвежда в свят на удоволствие, добре балансирани ефекти и изключителен вкус.

Съдържанието от 5% THCP предоставя баланс между психоактивно вдъхновение и благоприятни ефекти върху настроението. Силата на ефекта на продукта се дължи на съдържанието на THCP. Този канабиноид има 33 пъти по-мощно действие от THC. Очакваният ефект се свързва с доставяне на физическа релаксация и психическа еуфория.

Този продукт може да подкрепи творческите ви стремежи или да ви помогне да се отпуснете след тежък ден. THCP е канабиноид, който събужда креативността и въображението като в същия момент ви помага да се отпуснете и да забравите за стреса.

Независимо дали предпочитате да свиете цигара, да добавите в наргиле или да го използвате като изискана подправка в сладкиши - Northern Light 5% THCP, 1г ви предоставя гъвкавост в избора на своя индивидуален стил на консумация.

Най-лесният начин да се сдобиете с този продукт е като заявите поръчка от онлайн магазина на Napaffkan.com. Само няколко бързи клика ви делят от действието на THCP.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот
captcha