Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
OG Kush, Пълнител за вейп, 5 % THCP, 90 % CBD, 1 мл
OG Kush, Пълнител за вейп, 5 % THCP, 90 % CBD, 1 мл
OG Kush, Пълнител за вейп, 5 % THCP, 90 % CBD, 1 мл

OG Kush, Пълнител за вейп, 5 % THCP, 90 % CBD, 1 мл

  • 60.00 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:60.00 лв.

Възможни варианти

За всички стресирани хор, които нямат време за йога или вече не им помага, представяме ви уникалния продукт OG Kush, Пълнител за вейп, 5 % THCP, 90 % CBD, 1 мл. Подходящ за всяка вейп устройство, продуктът е достъпен начин да се отпуснете и да се отървете от стреса, без да губите излишно време и пари.

Уникалната комбинация от канабиноидите THCP и CBD, които продуктът съдържа гарантират, че се постигнете пълна хармония и спокойствие на ума. Доверете се на модерния начин за релаксация и хармонизиране на чакрите и изпробвайте действието на канабиноидите, със сигурност ще повторите.

Продуктът съдържа THCP, който представлява канабиноид, подобен на познатия THC, но с по-силно действие и дълготрайни ефекти. Той взаимодейства с ендоканабиноидната система в човешкия организъм, отговаряща за балансирането на множество процеси в организма. Йога за душата, канабиноидът предоставя чувство на еуфория в комбинация с релаксиращо, отпускащо усещане за ума и тялото.

CBD пък е в пъти повече от съдържанието на продукта. Този канабиноид от своя страна няма психоактивно действие. Неговото въздействие се изразява в това, че помага за справяне със стреса, тревожността и напрежението, събрало се от деня.

OG Kush – отличителни характеристики

OG Kush е сорт марихуана, смесица на сатива и индика. Сортът е култивиран за първи път във Флорида, в началото на 90-те години. Той е хибриден и е смесица от сорт, произлизащ от Северна Калифорния и сортове от Амстердам. Отличава със своя силен аромат и вкус. Вкусът му е невероятна комбинация от цитрусови плодове с пикантни нотки на подправки. Това го прави много популярен и обичат сред любителите на канабис.

Употребата му води до силно чувство за релаксация и еуфория. Той има успокояваща действие и помага ефективно при силни стресови ситуации. Можете да го използвате успешно и при болка и тревожност, която често присъства в живота на всеки.

Затова ако искате да опитате по-различен вкус ида си помогнете за стреса и напрежението, можете  да намерите и поръчате продукта OG Kush, Пълнител за вейп, 5 % THCP, 90 % CBD, 1 мл от нашия онлайн магазин Napaffkan.com. Доверете му се и ще усетите видима разлика в ежедневието си и контрола на стреса и тревожността.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот