Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
Blue Dream, Пълнител за вейп, 20 % THCV, 60 % CBG, 20 % CBN 1 мл
Blue Dream, Пълнител за вейп, 20 % THCV, 60 % CBG, 20 % CBN 1 мл
Blue Dream, Пълнител за вейп, 20 % THCV, 60 % CBG, 20 % CBN 1 мл
Blue Dream, Пълнител за вейп, 20 % THCV, 60 % CBG, 20 % CBN 1 мл

Blue Dream, Пълнител за вейп, 20 % THCV, 60 % CBG, 20 % CBN 1 мл

  • 60.00 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:60.00 лв.

Възможни варианти

Blue Dream, Пълнител за вейп, 20 % THCV, 60 % CBG, 20 % CBN 1 мл е едно уникално предложение за вашия вейп, с което да пробвате нещо ново и ефективно за душата и ума. Пълнителят с течност ще зареди вас и вейпа ви с уникално чувство на релакс, спокойствие и добро настроение и със сигурност ще искате още от него.

Комбинацията на канабиноидите с известния сорт канабис Blue Dream води до още по-страхотен ефект. Този сорт канабис е има балансиращи свойства за организма и страхотен вкус и аромат. Той е способен да балансира чакрите на всеки.

THCV, CBG, CBN – действие и ползи

Комбинацията между THCV, CBG и CBN прави продукта още по-мощен, ефективен и желан. Не ви трябва чай в края на деня, трябва ви само това. THCV е канабиноид, със силно действие върху човека и водещ до приятни релаксиращи усещания и помага за поддържане на оптимално тегло и редуцирането му.

CBG пък често се свърза с добре познатия CBD. Общото между тях е, че и двете имат предимства за здравето и медицински и терапевтични ефекти от използването си. CBG е канабиноид, който взаимодейства с канабиноидните рецептори в мозъка, част от ендоканабиноидната система в организма. Действието му се свърза с повишаване на чувството за релаксация и отпуснатост. Идеален е за трудни дни, изпълнени със стресови ситуации, както и за всички ежедневни проблеми, с които всеки се сблъсква.

CBN, който участва в състава на продукта, също е канабиноид, който се свързва с ендоканабиноидната система в тялото на човек. Действието му също е подобно, като води до релаксация, подобряване на съня и имунитета. 

Всички тези канабиноиди оказват бързо и силно действие върху тялото и ума на човек. Бедете спокойни, използването им няма да ви направи неадекватни, нито ще заспите по средата на деня си. С тях просто ще се отпуснете и ще спрете да се притеснявате и мислите за проблемите си. Което от своя страна ще ви направи в пъти по-ефективни в задълженията и дейностите, които вършите всеки ден.

Уверете се в това сами, като закупите продукта Blue Dream, Пълнител за вейп, 20 % THCV, 60 % CBG, 20 % CBN 1 мл от нашия сайт Napaffkan.com. Отпуснете се с малко вейпинг, за да сте щастливи и пълноценни!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот