Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
Конопен котешки тоалетен пясък Rebel+ – 1 кг
Конопен котешки тоалетен пясък Rebel+ – 1 кг
Конопен котешки тоалетен пясък Rebel+ – 1 кг

Конопен котешки тоалетен пясък Rebel+ – 1 кг

  • 14.00 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:14.00 лв.

Сигурни сме, че търсите най-добрите продукти, с които да осигурите комфорта на вашата котка. Представяме ви Конопен котешки тоалетен пясък Rebel+ – 1 кг предназначен за използване в котешка тоалетна. Това е екологично чисто решение, с което ще осигурите по-добра хигиена за вашия домашен любимец.

Продуктът се отличава със своя конопен състав, който го прави екологична и устойчива алтернатива на обикновения пясък за котешка тоалетна. Хигиеничната котешка тоалетна е от изключително значение за поддържане на здравословна и чиста среда в дома.

Щом имате котка, то добре знаете, че грижите за нейната хигиена са от основно значение за хигиената на целия ви дом. Конопения котешки пясък има някои изключителни предимства, които гарантират, че лесната поддръжка на котешката тоалетна.

Предимства на Конопен котешки тоалетен пясък Rebel+ – 1 кг

Представяме ви една екологична алтернатива на обикновения пясък, който се използва за котешки тоалетни. Конопен котешки тоалетен пясък Rebel+ – 1 кг предлага много предимства, което го прави все по-предпочитан продукт от собствениците на котки.

Конопеният котешки пясък не задържа неприятни миризми. Обикновеният пясък трябва да се сменя много често, защото в него се задържат миризми и бактерии. Конопеният пясък може да издържи по-дълго, поради способността му да задържа миризмите.

Конопеният котешки тоалетен пясък е изработен от биоразградими конопени влакна, които имат естествен произход. Те се добиват от конопени растения и имат много приложения. Конопените влакна са предпочитани поради отличителните си абсорбиращи свойства, което им позволява да задържат миризмите.

Съдържанието на продукта е представено от 100% коноп. Това го прави напълно натурален и биоразградим. Конопеният пясък предотвратява задържането на насекоми и вредители в котешката тоалетна, а също така и не събира прах.

Конопен котешки тоалетен пясък Rebel+ – 1 кг перфектно абсорбира до 7 пъти собственото си тегло. Използването на конопен пясък за котешка тоалетна подсигурява хигиенична среда за котката за по-дълъг период от време. Подходящо е да използвате конопен пясък в моменти, в които дълго ще отсъствате от дома си и няма да имате възможността да смените котешката тоалетна.

Осигурете перфектна хигиена за вашата котка като направите поръчка на Конопен котешки тоалетен пясък Rebel+ – 1 кг от онлайн магазина на Napaffkan.com.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот
captcha