Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню

За нашия продукт

NAPAFFKAN RATING

“Напафкан рейтинг” е система за оценка, която използва емотикони 🚀, за да определи силата на определен продукт. Числото на ракетите 🚀 представлява индикация за силата на продукта – колкото повече ракети, толкова по-силен е. В тази система, най-силен продукт може да бъде оценен с максимум от 5 ракети 🚀.

ИЗТОЧНИК НА THCP

Има огромни разлики между екстрактите от THCP, които може да намерите на пазара, както в качеството и аромата им, така и в най-важната им характеристика – активната съставка, която съдържат. Това е изомерът на Тexahydrocannabinol, наречен 9R:9S. Когато активната съставка е 9R изомерът, тя осигурява най-големите ползи за потребителя. В продуктите, които предлагаме, ние се грижим екстрактът от THCP, който използваме, да има съотношение на изомерите поне 9R 68,57%: 9S 24,12%. Това означава, че активната съставка в нашите продукти е много силна и ефективна.  За съжаление, повечето продавачи на пазара в България и Европейския съюз предлагат THCP с 9R стойност само от 40%, а по-добрите предлагат 50%. Това означава, че техните продукти са по-слаби от този, който използваме в нашите продукти с почти 30%. Затова настоятелно препоръчваме да поискате от своя продавач висококачествени продукти от THCP като нашите. Така можете да се уверите, че получавате продукт, който е силен, ефективен и осигурява предимствата, които търсите.

БЕЗОПАСТНОСТ на THCP

Екстрактът от HHC, който използваме в нашата продукция, се получава чрез хидрогениране на висококачествен екстракт. Никога няма да Ви предложим напълно синтетични и химически формули, които могат да застрашат Вашето здраве и нямат естествена основа. Хидрогенирането е процес, който се използва от много години в хранителната промишленост при производството на мазнини. Поради това това е стандартизиран производствен процес с “хранителна оценка”. Благодарение на професионалния подход на нашите експерти, можем да Ви предоставим чудесен екстракт от HHC.

ДОСТАВКА

За доставките на нашите продукти използваме услугите на куриерска фирма Еконт Експрес, която осигурява надеждна и бърза доставка до ваш адрес. Срокът за доставка е както следва:

За поръчки, направени преди 17:00 часа в делничен ден, доставката ще бъде извършена в рамките на 24 часа.

При поръчки, направени преди 12:00 часа в съботен ден, доставката ще бъде извършена в рамките на 36 часа.

Поръчки, направени в неделя, ще бъдат обработени на следващия работен ден.

При покупки над 140лв ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.

Благодарим Ви, че избрахте нашите продукти и се надяваме да бъдете доволни от услугите, които предоставяме.