НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

ЗА НАШИЯ ПРОДУКТ

Източник на HHC

Има огромни разлики между екстрактите от HHC, които може да намерите на пазара, както в качеството и аромата им, така и в най-важната им характеристика – активната съставка, която съдържат. Това е изомерът на Hexahydrocannabinol, наречен 9R:9S. Когато активната съставка е 9R изомерът, тя осигурява най-големите ползи за потребителя. В продуктите, които предлагаме, ние се грижим екстрактът от HHC, който използваме, да има съотношение на изомерите поне 9R 68,57%: 9S 24,12%. Това означава, че активната съставка в нашите продукти е много силна и ефективна.  За съжаление, повечето продавачи на пазара в България и Европейския съюз предлагат HHC с 9R стойност само от 40%, а по-добрите предлагат 50%. Това означава, че техните продукти са по-слаби от този, който използваме в нашите продукти с почти 30%. Затова настоятелно препоръчваме да поискате от своя продавач висококачествени продукти от HHC като нашите. Така можете да се уверите, че получавате продукт, който е силен, ефективен и осигурява предимствата, които търсите. 

БЕЗОПАСТНОСТ на HHC

Екстрактът от HHC, който използваме в нашата продукция, се получава чрез хидрогениране на висококачествен екстракт. Никога няма да Ви предложим напълно синтетични и химически формули, които могат да застрашат Вашето здраве и нямат естествена основа. Хидрогенирането е процес, който се използва от много години в хранителната промишленост при производството на мазнини. Поради това това е стандартизиран производствен процес с “хранителна оценка”. Благодарение на професионалния подход на нашите експерти, можем да Ви предоставим чудесен екстракт от HHC.

Ефективност на HHC

HHC продукти са за пълна релаксация, облекчаване на болки и борба с гаденето. HHC (хексахидроканабинол) е канабиноид, който се среща естествено в семената и цветовете на канабиса и е подходящ за всеки, който търси средство за повишаване на настроението или релаксация.HHC се получава напълно естествено чрез екстракция от коноп и е напълно естествен и законен продукт. Мнозина от нашите клиенти го използват заради еуфоричните, релаксиращи и стимулиращи ефекти, които някои сравняват с THC. Въпреки това, както е обичайно при канабиноидите, можем да забележим леко различно действие при всяка отделна личност. HHC е подходящ за онези, които търсят облекчение от остри болки или за онези, които просто искат да се насладят на ефектите на законния канабис за релаксация.

ДОСТАВКА

За доставките на нашите продукти използваме услугите на куриерска фирма Еконт Експрес, която осигурява надеждна и бърза доставка до ваш адрес. Срокът за доставка е както следва:

За поръчки, направени преди 18:00 часа в делничен ден, доставката ще бъде извършена в рамките на 24 часа.

При поръчки, направени преди 12:00 часа в съботен ден, доставката ще бъде извършена в рамките на 36 часа.

Поръчки, направени в неделя, ще бъдат обработени на следващия работен ден.

При покупки над 140лв ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.

Благодарим Ви, че избрахте нашите продукти и се надяваме да бъдете доволни от услугите, които предоставяме.

Shopping Cart