Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
  • Само за пълнолетни
THC-B Пълнител за Вейп - Apple Cider-Mint, 1 МЛ
THC-B Пълнител за Вейп - Apple Cider-Mint, 1 МЛ

THC-B Пълнител за Вейп - Apple Cider-Mint, 1 МЛ

  • 59.99 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:59.99 лв.

Вейп устройствата с канабиноиди стават все по-популярни за използване. Те предлагат лесен, достъпен и приятен начин на всеки желаещ да се докосне до света на канабиноидите и да изпита мощните им ефекти. Хубавото на повечето вейп устройства е, че могат да се презареждат и да изпробвате различни вкусове и действието на различни видове канабиноиди. Ако търсите нов пълнител за вашия вейп, с който да усетите интензивен ефект и невероятен вкус, ние от сайта Napaffkan.com ви представяме Пълнител за Вейп, THC-B, Apple Cider-Mint, 1 МЛ.

С този пълнител ще можете да вземете най-доброто от света на канабиноидите и да се насладите на мощни усещания за ума и тялото, които ще ви пренесат в ново измерение. Действието му е дълготрайно и приятно, а свежия му ябълков вкус и аромат, идващ от терпентините от сорта канабис Apple Cider-Mint, включени в състава му, правят употребата на продукта още по-приятна.

Пълнителят за вейп дължи мощното си действие на канабиноидът THCB. Ефектите му ще усетите бързо след първите дръпки и ще можете да им се наслаждавате дълго време. Подходящ за всеки начинаещ или вече заклет любител на продуктите с канабиноиди, този продукт ще ви впечатли с всичките си качества.

Какви са ефектите от употребата на THCB

Във все по-развиващия се свят на канабиноидите, THCB е сравнително нов канабиноид. Той е фотоканабиноид, известен с дълготрайното си и приятно психоактивно действие. Ефектите и структурата му са подобни на тези на познатите THC и THCP, но са в пъти по-силни. Употребата на THCB е свързана с чувство на релаксация, подобряване на настроението, еуфория.

Използването му помага да намалите нивата на стреса, натрупан от ежедневието и да може да се успокоите и да релаксирате. Подходящ е и за хора, страдащи от депресия и тревожност, като облекчава симптомите, намалява негативните мисли и приповдига настроението им.

Този пълнител за вейп е идеален, за да забравите всички проблеми и притеснения след тежък ден и да се отпуснете приятно вкъщи. Ако искате да го изпробвате и сами да се убедите в уникалните му ефекти и неустоими вкус и аромат, множете да поръчате Пълнител за Вейп, THC-B, Apple Cider-Mint, 1 МЛ от нашия онлайн магазин още сега!

 

Продуктът се продава единствено и само като рекламен, туристически или колекционерски сувенир!

С покупката на продукта клиентът потвърждава това.

Продажбата е забранена на лица под 18-годишна възраст!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот