Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
Пълнител за Вейп - Banana, THC-B 1 МЛ
Пълнител за Вейп - Banana, THC-B 1 МЛ

Пълнител за Вейп - Banana, THC-B 1 МЛ

  • 59.99 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:59.99 лв.

Семейството на канабиноидите подобни на THC се увеличава. Представяме ви един нов канабиноид, който ще ви отнесе на вълнуващо пътешествие в света на психоактивните усещания. Докоснете се до него с употребата на Пълнител за Вейп - Banana, THC-B 1 МЛ.

Канабиноидите са вещества, които се извличат от конопените растения и предлагат различни ефекти. Тези, които имат основа подобна на съединението THC предлага психоактивен ефект и еуфорино действие. Тези усещания са допълнени от истинска физическа релаксация и болкоуспокояващ ефект.

Използването на пълнители за вейп е един чудесен начин да се докоснете до действието на мощни канабиноиди. Тези продукти се добавят към резервоара на вейп устройство. След като течността се нагрее тя е готова за консумация чрез вдишване.

Пълнителите за вейп се предлагат в различни разфасовки – 10 мл, 30 мл, 60 мл. Това позволява на

любителите на канабиноидните изживявания да приемат подходящата според тях доза.

Докоснете се до ефекта на THC-B

Готови ли сте да се докоснете до ефекта на още един канабиноид? Ако се смятате за истински почитатели на конопа и неговото действие ви предоставяме уникалната възможност да изпитате действието на още един канабиноид от семейството на THC.

THC-B е ново съединение, което също има силен психоактивен ефект. Действието на канабиноида започва след като молекулите му се свържат с рецепторите на ендоканабиноидната система. Ето така молекулите на съединението малко по малко проникват в цялото ви тяло, за да доставят приятно усещане на физическа релаксация и силно мозъчно опияняване.

Еуфорията, доброто настроение и смехът са гарантирани при употребата на Пълнител за Вейп - Banana, THC-B 1 МЛ. Освен тези забавни и приятни ефекти THC-B предлага и ползи за цялостното физическо и психическо състояние. Най-вече те се дължат на болкоуспокояващия ефект на канабиноида и подпомагането на по-качествената физическа и психическа почивка.

С вкус на Banana

Подарете си всички описани ефекти на THC-B обогатени с приятен бананов вкус. Продуктът, който ви предлагаме съчетава изключителните ефекти на канабиноида с вкуса и аромата на сорта канабис Banana.

Името подсказва какъв вкус може да очаквате при употреба на пълнителя за вейп. Ако бананите са любимите ви плодове може да се докоснете до техния вкус по един още по-приятен и интересен начин. Предлагаме ви да направите поръчка от онлайн магазина на Napaffkan.com.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот