Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
  • Само за пълнолетни
Пълнител за Вейп - Blueberry, THC-B 1 МЛ
Пълнител за Вейп - Blueberry, THC-B 1 МЛ

Пълнител за Вейп - Blueberry, THC-B 1 МЛ

  • 59.99 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:59.99 лв.

Имате ли нужда от повече забавление в ежедневието си? Предлагаме ви един интересен продукт, който ще свали стресът от плещите ви и ще върне усмивката на лицето ви. Пълнител за Вейп - Blueberry, THC-B 1 МЛ е чудесен избор да подновите своето вейп устройство с течност, която обещава мигновено подобряване на настроението.

Уникалната съставка в новия пълнител предлаган от Napaffkan.com е новооткрит канабиноид. Семейството на тези специални съединения се увеличава с всеки изминал ден. Новото попълнение е THC-B – изключително мощно съединение, което има много близка структура до тази на THC.

Какво още може да очаквате от THC-B? Следва да ви разкажем малко повече за ефекта на канабиноида, но обещаваме, че ще оставим и място за изненади.

THC-B – нов мощен канабиноид

Новото съединение представлява комбинация между действията на THC и CBD, като създава свои собствени потенциални ефекти. Действието му започва след като молекулите на веществото достигнат до ендоканабиноидната система на човека. Канабиноидът е открит наскоро и неговите потенциални ползи все още се изследват.

След като молекулите на съединението достигнат рецепторите на ендоканабиноидната система започва и истинската магия. Почти мигновено ще усетите как тялото ви изпада в усещане за безтегловност, а стресът и физическото напрежение започват да избледняват.

Магията се пренася и към мозъка, където бистрия ум е обладан от еуфоричен облак. Така започва и психоактивното действие на канабиноида, което има подобна сила и интензивност на това на THC.

Не на последно място магията на THC-B изтрива всички физически неразположения, което се дължи на болкоуспокояващото действие на THC-B.

Всички изброени ефекти на съединението показват, че новият канабиноид има много потенциални ползи. Употребата му може да намали болката, да достави физическо и психическо успокоение и да подобри качеството на съня.

Предимства на Пълнител за Вейп - Blueberry, THC-B 1 МЛ

Има много начини, по които може да се докоснете до ефектите на канабиноидите. Продуктите тип пълнители за вейп са един от методите, който осигурява най-голяма гъвкавост. Употребата им позволява сами да определя дозата, която приемате и да намерите най-подходящото количество, което да задоволи личните ви нужди и предпочитания.

Продукта, който ви предлагаме е обогатен с екстракт от сорта канабис Blueberry, което придава специфичния му вкус и аромат.

Продуктът се продава единствено и само като рекламен, туристически или колекционерски сувенир!

С покупката на продукта клиентът потвърждава това.

Продажбата е забранена на лица под 18-годишна възраст!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот