Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
Пълнител за Вейп - Bubble Gum, THC-B 1 МЛ
Пълнител за Вейп - Bubble Gum, THC-B 1 МЛ

Пълнител за Вейп - Bubble Gum, THC-B 1 МЛ

  • 59.99 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:59.99 лв.

Търсите ново канабиноидно изживяване? Ние от Napaffkan.com ви предлагаме избор от много нови приключения с консумацията на тези уникални съединения. Едно от новите попълнения в нашето портфолио е Пълнител за Вейп - Bubble Gum, THC-B 1 МЛ.

Продуктът се поставя към вейп устройство. Това е любим начин на много наши клиенти да се докоснат до ефектите на мощните съединения. Пълнителите за вейп са предпочитани, заради гъвкавостта, която предлагат. Добавени към вейп устройства, пълнителите за вейп позволяват приема на определена доза канабиноиди, която да задоволи индивидуалните нужди на всеки потребител.

Всеки любител на канабиса има любим начин за прием на канабиноиди. Ако вие обичате да експериментирате с нови методи за консумация и сте любопитни към иновативни продукти от канабиноидния свят може да разгледате нашето портфолио.

THC-B – билет за света на новите канабиноиди

Едва ли има любител на канабиноидите, който не е чувал за THC, но сме сигурни, че малка част, дори от най-заклетите канабис ентусиасти, са се докосвали до ефекта на THC-B. Това е нов, мощен канабиноид, който има подобна структура на THC.

Ефектът на новото съединение съчетава действието на THC и CBD. При консумацията на това ново съединение може да очаквате приятна физическа релаксация, която получавате при употребата на CBD и силно мозъчно опиянение, което се свързва с психоактивния ефект на THC-B.

Тайната сила на THC-B се крие в силния болкоуспокояващ ефект на канабиноида. Молекулите на съединението помагат на мускулите да се отпуснат, което облекчава болката и подобрява цялото физическо състояние.

В допълнение, подобно и на други канабиноиди, THC-B действа в посока скъсяване на времето за заспиване и подобряване на качеството на съня.

Bubble Gum – вкусът на детството

Пълнителят за вейп, който ви предлагаме е обогатен с екстракт от сорта Bubble Gum. Това е любим сорт на много хора, които обичат сладкия плодов вкус на дъвка. Само няколко дръпки от този продукт ще ви върнат в детство.

Пълнител за Вейп - Bubble Gum, THC-B 1 МЛ е предпочитан продукт, който съчетава приятния вкус с усещането за физическа релаксация и психостимулиращо действие. Ако това е търсеният от вас ефект без повече колебания заявете вашата поръчка от нашия онлайн магазин. 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот