Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
Пълнител за Вейп - Chocolate Waffle, THC-B 1 МЛ
Пълнител за Вейп - Chocolate Waffle, THC-B 1 МЛ

Пълнител за Вейп - Chocolate Waffle, THC-B 1 МЛ

  • 59.99 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:59.99 лв.

Специално за най-любопитните ни клиенти решихме да обогатим портфолиото си с продукти съдържащи нов канабиноид. Едно от най-изкушаващите ни попълнения е Пълнител за Вейп - Chocolate Waffle, THC-B 1 МЛ, а основната съставка в него е THC-B.

Навярно много от вас, независимо колко големи почитатели на канабиса сте, не сте чували за THC-B. Иситната е, че канабиноидът е само за най-смелите и истински любители на канабиса и канабиноидите, защото съединението е открито много наскоро и неговите ползи и ефекти все още се изследват.

Може вие също да изследвате действието на канабиноида като опитате Пълнител за Вейп - Chocolate Waffle, THC-B 1 МЛ. Пълнителят за вейп се прекрепя към вейп устройство, а течността в него се консумира след нагряване.

Това е предпочитан метод за консумация на канабиноиди, защото предоставя свобода в избора на дозата. Всеки консуматор сам определя своята индивидуална доза, която да задоволи неговите нужди и предпочитания. Ние ви съветваме да консумирате продукта с отговорност.

Какво знаем за THC-B

Канабиноидът представялва комжинация между ефектите на CBD и THC. Както знаете това са двата основни канабиноида, които се съдържат в конопените растения, като единия има психоактивен ефект, а другия не.

THC-B предлага смесени ефекти. От една страна съединението доставя на тялото приятно хармонично усещане за релаксация, което се дължи на CBD. От друга страна може да очаквате силен психоактивен ефект, който наподобява този на THC.

Комбинацията предоставя приятни усещания и значително подобряване на настроението. THC-B е канабисът, който на едно място среща хармонията и еуфорията, за да подари на канабис любителите уникални и незабравими изживявания.

Chocolate Waffle – любим сорт с шоколадов вкус

Представяме ви един от най-любимите ни сортове канабис, което се дължи на неговия изкушаващ вкус. Специално за любителите на сладките десерти, сред които и шоколадовите вафли предлагаме да опитат Пълнител за Вейп - Chocolate Waffle, THC-B 1 МЛ. Сортът канабис, който се съдържа в него е сатива, а вкусът му е уникална комбинация между шоколад, мента и къпина.

Подарете си тази наслада за небцето и се докоснете до ефекта на THC-B като направите поръчка от нашия онлайн магазин. Ние гарантираме за качеството на всички продукти.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот