Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
  • Само за пълнолетни
Пълнител за Вейп - Frosty Mint, THC-B 1 МЛ
Пълнител за Вейп - Frosty Mint, THC-B 1 МЛ

Пълнител за Вейп - Frosty Mint, THC-B 1 МЛ

  • 59.99 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:59.99 лв.

Търсите нов пълнител за вашето вейп устройство? Искате да опитате нещо ново и свежо? Не се налага да търсите и секунда повече. Ние имаме нещо, което ще задоволи изцяло вашите желания и ще ви отведе на ново канабиноидно приключение.

Пълнител за Вейп - Frosty Mint, THC-B 1 МЛ е ново попълнение в нашето портфолио, което предлага приятен и лесен начин да се докоснете до ефекта на нов канабиноид. Предполагаме, че все още не сте чували за THC-B, защото съединението е ново и се предлага от скоро на пазара.

Може да сте едни от първите консуматори на канабиноида, които да се отдадат на ефекта на мощното съединение. Специално за най-любопитните ни и смели клиенти създадохме нова категория в нашия онлайн магазин, в която ще успеят да се запознаят с богато портфолио от продукти със съдържание на THC-B.

Пълнителите за вейп са сред предпочитаните начини за консумация на канабиноиди, защото предлагат гъвкавост в определянето на индивидуалната доза от всеки любител на ефекта на канабиса.

Запознайте се с новия член на канабиноидното семейство

Семейството на канабиноидите се увеличава, а всеки следващ предоставя все по-интересни и интензивни ефекти. Запознайте се с едно от новите изкушаващи попълнения – THC-B. Съединението предлага комбинация между действието на CBD и THC. Това подсказва, че може да се подготвите за силно мозъчно опиянение и приятна физическа релаксация.

Новият канабиноид се характеризира с мощен психоактивен ефект и продължително чувство за хармония, което помага за качественото освобождаване на напрежението от тялото. Подгответе се и за мощна вълна от еуфория, която ще обземе всяка частица от тялото ви, за да ви напомни, че трябва да се усмихвате и радвате на живота повече.

Най-специалното качество на канабиноида е болкоуспокояващия ефект, който притежава. Това гарантира, че съединението ще успокои вашите физически неразположения и ще направи деня ви по-приятен.

Освежете деня си с Frosty Mint

Пълнителят за вейп е обогатен с Frosty Mint – един сорт канабис, който има свойството да освежи деня ви. Щамът е доминираща индика, а вкусът и ароматът му наподобяват мента с привкус на други земни нотки.

Опитайте вкусът на този сорт с комбинация от THC-B като направите поръчка на Пълнител за Вейп - Frosty Mint, THC-B 1 МЛ.

 

 

Продуктът се продава единствено и само като рекламен, туристически или колекционерски сувенир!

С покупката на продукта клиентът потвърждава това.

Продажбата е забранена на лица под 18-годишна възраст!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот