Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
Пълнител за Вейп - Hazelnut, THC-B 1 МЛ
Пълнител за Вейп - Hazelnut, THC-B 1 МЛ

Пълнител за Вейп - Hazelnut, THC-B 1 МЛ

  • 59.99 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:59.99 лв.

Уморихте ли се от сивото ежедневие? Ако скуката е част от вашия ден, но това не ви харесва, е време да разсеяте сивите облаци и да поканите дъгата около вас. Предлагаме ви да го направите като опитате един от новите ни продукти Пълнител за Вейп - Hazelnut, THC-B 1 МЛ.

Той е част от колекцията ни с пълнители за вейп устройства, които предлагат съчетание между новото попълнение в семейството на канабиноидите и ароматни сортове канабис. Продуктите от тази серия предлагат много предимства и значително улесняват употребата на канабиноидите.

Пълнителят за вейп ви предоставя възможността да приемате подходяща за вас доза от съединения, която е съобразена с личните ви предпочитания и нужди. Продукта се поставя към вейп устройство и може да бъде използван по всяко време на деня.

Ние ви съветваме да го държите под ръка и да го използвате като оръжие срещу скуката и сивите облаци на напрежението и ежедневните задачи.

THC-B – канабиноид с цветно действие

Представяме ви най-новият канабиноид, който от скоро започва да се използва като основна съставка в някои продукти. Те бързо стават любими на канабис ентусиастите, които не притесняват да опитат нещо ново.

Канабиноидът е от семейството на THC и предлага сходно действие. Интересно е, че THC-B представлява комбинация между действието на двете основни съединения, които се извличат от конопените растения – THC и CBD.

Това подсказва за очаквания ефект от консумацията на новия канабиноид. Първоначално ще усетите приятна физическа релаксация, подобна на действието на CBD. Напрежението ще напусне тялото ви и само до няколко минути ще се почувствате напълно отпуснати.

Ефектът, който следва се дължи на THC и неговите психостимулиращи свойства. THC-B също има психоактивен ефект, който се изразява в мозъчно замъгляване и еуфорично действие. Именно този ефект ще ви донесе приятни и забавни усещания, които ще внесат цвят във вашето сиво ежедневие.

Подсладете деня си с Hazelnut

Продуктът съдържа терпени от ароматния сорт канабис Hazelnut, който доставя вкус и мирис на лешник. Това сладко изкушение ще ви помогне да подсладите деня си и да подобрите настроението си.

Може да избягате от скуката само с няколко дръпки от Пълнител за Вейп - Hazelnut, THC-B 1 МЛ. Оцветете сивото ежедневие като направите поръчка от Napaffkan.com.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот
captcha