Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
Пълнител за Вейп - Mocca Coffee, 1 МЛ
Пълнител за Вейп - Mocca Coffee, 1 МЛ

Пълнител за Вейп - Mocca Coffee, 1 МЛ

  • 59.99 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:59.99 лв.

Копнете ли за любимата глътка кафе, която да ви ободри и да направи денят ви по-приятен? Представяме ви интересна алтернатива, с любим вкус на кафе, която значително ще подобри настроението ви.

Опитайте Пълнител за Вейп - Mocca Coffee, THC-B 1 МЛ – продукт предлагащ комбинация от действия на основните канабиноидни съединения. THC-B e ново вещество, което бързо печели сърцата на канабис любителите.

Може да го намерите под няколко форми в нашия онлайн магазин, но ние ви предлагаме да се докоснете до неговото действие чрез консумацията на Пълнител за Вейп - Mocca Coffee, THC-B 1 МЛ.

Какви са предимствата на Пълнител за Вейп - Mocca Coffee, THC-B 1 МЛ

Експертите на Napaffkan.com вече изпробваха този продук и го препоръчват с две ръце, поради уникалните му качества. На първо място, приема на канабиноиди чрез пълнители за вейп е един от най-удобните и практични начини да се докоснете до ефектите на тези магически съединения.

Вейп устройствата и пълнителите, които се поставят към тях предлагат лесен начин за консумация на избрана от вас доза, която най-добре да задоволи вашите лични нужди и предпочитания.

Уникалния състав на продукта впечатлява всички любители на канабиноидните изживявания и вкусовете на кафе. Пълнителят за вейп съдържа терпени от сорта канабис Mocca Coffee. Както името подсказва този щам има освежаващ вкус и аромат, който напомня на мока кафе.

THC-B – комбинация от мощни ефекти

Точно така на кратко можем да опишем изключителното действие на THC-B. Съединението предлага комбинация от ефекти между два от основните канабиноиди, които се извличат от конопените растения – THC и CBD.

Действието му започва след като молекулите на THC-B се свържат с рецепторите на ендоканабиноидната система. Съединението действа едновременно на физическото и психическото състояние. Подгответе се за приятно хармонично усещане за релаксация, което ще обземе тялото ви. Това ще ви помогне да се освободите от напрежението и стреса.

Следва и ефекта върху психическото състояние, който се изразява в мощна еуфорична вълна, замъгляваща мозъка ви. Това се дължи на психостимулиращия ефект на THC.

Комбинираният резултат значително ще подобри настроението ви и ще ви помогне да се отдадете на една заслужена почивка.

Ако искате да се докоснете до всички описани ефекти, ви препоръчваме да направите поръчка на Пълнител за Вейп - Mocca Coffee, 1 МЛ от нашия онлайн магазин.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот
captcha