Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
Пълнител за Вейп - Piña Colada, THC-B 1 МЛ
Пълнител за Вейп - Piña Colada, THC-B 1 МЛ

Пълнител за Вейп - Piña Colada, THC-B 1 МЛ

  • 59.99 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:59.99 лв.

Подарете си сладкия тропически вкус на един любим коктейл като опитате Пълнител за Вейп - Piña Colada, THC-B 1 МЛ. Презаредете вейп устройството си с качествен пълнител, който ви предоставя възможността да се насладите на действието на ново канабиноидно съединение и пина колада.

Така бързо ще се пренесете на тропичен остров, където да се откъснете от всички ежедневни задачи и да се отдадете на заслужена почивка. Не, това не е празно обещание, а кратко описание на очакваните ефекти при консумация на продукта.

Ефектът на пълнителя за вейп, който ви представяме се дължи на наличието на нов канабиноид в съдържанието. THC-B съчетава действията на двете основни съединения, които се извличат от конопените растения.

Ако сте любители на ефекта на CBD, но ви липсва психоактивното действие на THC, продуктите със съдържание на THC-B са перфектното решение за вас. Те предоставят лесен достъп до ефектите на двата канабиноида. 

Най-доброто от двата свята – THC-B

С консумация на THC-B може да имате всичко. Канабиноидът предлага приятна физическа релаксация, която се дължи на ефекта на CBD. Благодарение на нея в тялото ви ще настъпи хармония, а процесите, които протичат в него ще се синхронизират. Това помага за освобождаване на напрежението и натрупания в тялото стрес.

Другата част от действието на THC-B се изразява в психостимулиращ ефект, който наподобява този на THC. При него мозъчната дейност се забавя и се замъглява от облак на еуфорична мъгла. Подобряването на настроението е гарантирано, а смехът може да продължи с часове.

THC-B предлага най-добрите ефекти на CBD и THC, които имат важно значение за подобряване на цялостното физическо и психическо състояние. Този канабиноид предлага магическа формула, която също влияе върху качеството на съня. Не на последно място, подобно на CBD, THC-B също има антиоксидантно действие.

Направете поръчка от Napaffkan.com

Нашият необятен свят от продукти със съдържание на канабноиди включва разнообразни акртикули, чрез които може да се докоснете до мощните ефекти на тези съединения. Пълнител за Вейп - Piña Colada, THC-B 1 МЛ е едно от нашите нови попълнения, които предлагат лесен достъп до ефектите на нов канабиноид.

Ако сте любопитни да се докоснете до интересни канабиноидни преживявания направете поръчка от Napaffkan.com.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот