Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
Canapuff, Глава Candy Cane Kush, 50% THCB 1 Г
Canapuff, Глава Candy Cane Kush, 50% THCB 1 Г

Canapuff, Глава Candy Cane Kush, 50% THCB 1 Г

  • 26.70 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:26.70 лв.

Възможни варианти


Продуктите с канабиноиди стават все по-популярни сред потребителите. Приятните им ефекти върху ума и тялото са лесен и достъпен начин да се успокоите и да разпуснете. На нашия сайт Napaffkan.com предлагаме богата селекция от такива мощни и ефективни продукти. А за всеки, който иска да се наслади на максимални и дълги ефекти от канабиноидите представяме продукта Canapuff, Глава Candy Cane Kush, 50% THCB 1 Г.

Употребата на тази глава е всичко, което ви трябва, за да се отпуснете по най-добрия начин след тежък ден. Може да ѝ се наслаждавате на дивана вкъщи и да забравите за всички неща, които ви притесняват.

Невероятните ефекти на главата, която ви представихме се дължат на съдържанието на канабиноида THCB в състава ѝ. THCB е мощен фитоканабиноид и отговаря за повечето психоактивни ефекти на канабиса. Действието му е подобно на това на друг психоактивен канабиноид, а именно THC, но е много по-силно и продължително.

Този мощен канабиноид действа релаксиращо на ума и тялото, облекчава симптоми на депресия и тревожност и се бори с натрупания ежедневен стрес, като отпуска мозъка ви по приятен начин. Също така THCB се бори с болка, като я намалява и облекчава начина, по който се чувствате.

Тези невероятни ефекти от употребата на продукта, който ви представихме в комбинация с неустоимите му вкус и аромат го прави изключителен и много желан за употреба.

Насладете се на неустоимите вкус и аромат

Продуктът, който ви представихме дължи неустоимите ви вкус и аромат на терпентините от сорта канабис Candy Cane, които съдържа в състава си. Candy Cane е сорт марихуана 70% индика.

Сортът е получен е от комбинацията на Crop King Seeds, който комбинира генетиката на AK-47 , Mango и White Widow. Вкусът му е кисел и плодов, а ефектите му се изразяват в силна еуфория, релаксиращо действие и облекчение. Помага при напрегнати, стресови ситуации, като ще ви донесе бързо чувство за успокоение и ще се справите ефективно със стреса.

Опитайте тази невероятна комбинация от вкус и мощни ефекти, като поръчате Canapuff, Глава Candy Cane Kush, 50% THCB 1 Г още сега от нашия онлайн магазин и се уверите в качествата му сами!

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот