Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
  • Само за пълнолетни
THCB Течност за Ектронна Цигара, Kush Mintz, 1500МГ, 10 МЛ
THCB Течност за Ектронна Цигара, Kush Mintz, 1500МГ, 10 МЛ

THCB Течност за Ектронна Цигара, Kush Mintz, 1500МГ, 10 МЛ

  • 59.99 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:59.99 лв.

Ние от онлайн магазин Napaffkan.com ви представяме още един от нашите страхотни продукти, с който да се докоснете до действието на канабиноидите. Уникалната Течност за Електронна Цигара, THCB, Kush Mintz, 1500МГ, 10 МЛ ще ви впечатли с мощните си ефекти и с неустоимите си вкус и аромат. Този продукт ще помогне на всеки, който иска да се докосне до света на канабиноидите да го направи по един свеж, сладък и ефективен начин.

Течността за електронна цигара има силно психоактивно действие, благодарение на съдържанието си на канабиноида THCB. Той е сравнително нов фитоканабиноид, а интерес към него в последно време започна да се покачва все повече. THCB действа, след като се свърже с ендоканабиноидната система в организма на човека, а действието му наподобява това на THC, но е в пъти по-силно.

Ефектите от употребата на този мощен канабиноид са свързани с подобряване на настроението, засилване на чувството на еуфория, облекчение и релаксация. Използването му помага при натрупан стрес, тревожност и за справяне с депресивни състояния.

Всички тези приятни ефекти в комбинация с вкуса на продукта, правят тази течност още по-приятна. Вкусът е свеж и наситен, за да може да дадете наслада на всички си сетива след тежък ден и да се отпуснете по най-добрия начин.

Защо да закупите продукти с канабиноиди от нашия онлайн магазин

Продуктите, които ще намерите на нашия онлайн магазин освен, че ще ви дадат възможност за избор, заради голямото си разнообразие, имат и редица други предимства. Всеки от тях се отличава със своето качество, ефективност при употреба и уникални вкус и аромат.

Предлагаме разнообразие от канабиноиди под всякакви форми, а всичките ни продукти са на достъпни и атрактивни цени за високото си качество, за да може да ги опитате и да им се насладите.

Поръчката от нашия сайт е лесна и удобна, а доставката ни е бърза и до всички точки на страната. Доверете се на качеството и поръчайте Течност за Електронна Цигара, THCB, Kush Mintz, 1500МГ, 10 МЛ още сега! Опитайте и другите ни продукти, съдържащи разнообразни канабиноиди, за да намерите вашия фаворит и да изпробвате различни вкусове!

 

 

 

Продуктът се продава единствено и само като рекламен, туристически или колекционерски сувенир!

С покупката на продукта клиентът потвърждава това.

Продажбата е забранена на лица под 18-годишна възраст!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот