Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж

Изчерпан

Желирани Бонбони, THCJD, Sour Cherry, 5 x 25МГ, 125 МГ
Желирани Бонбони, THCJD, Sour Cherry, 5 x 25МГ, 125 МГ

Желирани Бонбони, THCJD, Sour Cherry, 5 x 25МГ, 125 МГ

  • 43.50 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    Изчерпан
  • Без данък:43.50 лв.

Продуктите с канабиноиди са разнообразни и дават възможности да се употребяват по различни начини – под формата на цигари, вейп устройства, храни. Ако искате да изпробвате нещо по-различно, ние от сайта Napaffkan.com ви предоставяме един по-сладък и забавен начин да се докоснете до ефектите на канабиноидите с продукта Желирани Бонбони, THCJD, Sour Cherry, 5 x 25МГ, 125 МГ.

Бонбоните, които ви представихме ще ви впечатлят с уникалния си наситен вкус на череша и свежия си аромат. Допълнително към тях, ефектите им, породени от действието на канабиноида THCJD правят бонбоните космическо добри.

С бонбоните с канабиноиди си давате възможност да изпитате приятни ефекти и подслаждате деня си по вкусен начин. Черешата е един от плодовете, обичани от всички, който дава уникално удоволствие на небцето ви.

Хубавото на бонбоните е, че може да ги носите навсякъде с вас и да ги консумирате, когато пожелаете. Един бонбон е достатъчен, за да усетите невероятните му ефекти и да се успокоите. Вкусни, удобни за носене и с невероятен ефект, определено ще ви станат любими.

Какъв е ефектът от употребата на канабиноида THCJD

Невероятния си ефект, тези бонбони дължат на канабиноида THCJD, който съдържат в състава си. Този канабиноид има силни и дълготрайни психоактивни ефекти. С него ще изпитате повече удоволствие и приятни усещания и ще можете да балансирате състоянието си.

Употребата на THCJD води до приятно опияняващо чувство, силна еуфория и подобрено настроение. Подходящ е за всеки, който изпитва стрес и напрежение и му е трудно да овладее емоциите си. Все повече хора, страдат от проблеми, свързани със събрания стрес, а моментите за релакс и спокойствие са безценни.

Тези сладки, желирани бонбони с релаксиращ и ободряващ ефект, ще ви дадат всичко, което търсите в края на тежък ден. Поръчайте продукта Желирани Бонбони, THCJD, Sour Cherry, 5 x 25МГ, 125 МГ още сега и сами се убедете в уникалното му действие и вкус. В нашия онлайн магазин предлагаме още много подобни продукти с канабиноиди с невероятен вкус и ефекти. Качествени и на достъпна цена, те ви дават възможност да се впуснете в нов, вълнуващ свят на приятни усещания!   

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот