Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
Арганово Олио, THCP, 5%, 10 МЛ
Арганово Олио, THCP, 5%, 10 МЛ

Арганово Олио, THCP, 5%, 10 МЛ

  • 55.90 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:55.90 лв.

За всички любители на действието на канабиноидите, ние от сайта Napaffkan.com представяне един иновативен, интересен и полезен продукт под фермата на олио - Арганово Олио, THCP, 5%, 10 МЛ. Само няколко капки от него са нужни, за да усетите приятните му ефекти и ползи.

Продуктът предлага да се докоснете да мощните ефекти на канабиноида от нов вид THCP в комбинация с ползите на консумация на аргановото масло. Продуктът е подходящ за всички, които търсят ефект и грижа както за ума, така и физическите си усещания.

Аргановото олио е известно с това, че може да се консумира по различни начини и носи множество предимства за здравето и външния вид. Източник е на полезни вещества, включително и витамин Е, антиоксиданти, мононаситени и полиненаситени мазнини и фитостероли. Консумацията му е полезна за здравето на сърцето, заради съдържанието на полинситени мазнини.  

Съдържанието на витамин Е пък подпомага за здравето и запазването на сияйния вид на кожата, а антиоксидантите свойства на продукта ще предпазят кожата ви отвън и отвътре. Заради съдържанието си на антиоксиданти и витамини, това олио подпомага цялостно на имунната система и функциите на организма.

Продукт, с който да се чувствате и изглеждате добре и с който по лесен начин можете да изпробвате действието на канабиноидите в състава му.

Какви са ефектите на канабиноидът THCP

Канабиноидът THCP е определян като най-мощният канабиноид. Тъй като е сравнително нов ефектите му все още се изследват. Канабиноидът се създава лабораторно, като по структура и действие напомня на THC, но ефектите му са много по-силни.

Действието на THCP е психоактивно, а употребата му предизвиква приятно чувство на мозъчно опиянение, релаксиращо усещане по цялото тялото, силна еуфория и подобрена настроение. Също така помага за по-бързото заспиване, тъй като ще ви отпусне и с него ще премахнете натрупаните стрес и напрежение. Няма да превъртате стресовите, неприятни ситуации от през деня в главата си, а ще можете да релаксирате, наслаждавайки се на спокойствие и добро настроение.

Всички тези ползи от аргановото масло и мощния нов канабиноид, можете да получите чрез продукта Арганово Олио, THCP, 5%, 10 МЛ. Поръчайте го от нашия сайт още сега, за да се уверите в страхотното му действие сами!

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот