Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
Цвят Donny Burger 90% THCP Качество, 1Г-10Г
Цвят Donny Burger 90% THCP Качество, 1Г-10Г

Цвят Donny Burger 90% THCP Качество, 1Г-10Г

  • 25.00 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:25.00 лв.

Възможни варианти


Добре дошли във вълнуващия свят на канабиноидите, където ние от Napaffkan.com ви представяме най-интересните продукти със съдържание на тези магически съединения. Цвят Donny Burger 90% Качество, 1Г е ново попълнение в нашия асортимент, което впечатлява със своя примамлив вкус и мощен ефект.

Продуктът представлява цвят от хибридния сорт канабис Donny Burger обогатен с THCP. Тази комбинация има силно действие, което ще протече като ток от главата до петите ви. Резултатът е приятно физическо отпускане и значително подобряване на настроението.

Цвят Donny Burger 90% THCP Качество, 1Г е чудесен начин да направите първата крачка в света на канабиноидите. Цветовете на различни сортове канабис предоставят разнообразни методи за употреба.

По опитните от вас със сигурност ще предпочетат да си свият цигара, която да изпушат като завършек на натоварен ден. За най-големите любители на канабиса предлагаме да добавите малко от цвета на растението към любима ваша рецепта за кекс.

Винаги консумирайте продуктите ни отговорно и в правилната дозировка.

Какво знаем за THCP

Възможно е да не сте чували до сега за THCP. Ако пък вече сте разгледали нашето портфолио, със сигурност сте забелязали, че предлагаме много продукти със съдържанието на този канабиноид.

THCP е съединение, което има до 30 пъти по-мощен ефект от този на THC. Това го прави предпочитан от много производители на канабис продуктите, защото по този начин действието им е много по-силно.

При консумация на цветове от канабис обогатени с THCP може да очаквате силен еуфоричен ефект, физическа релаксация и подобряване на настроението.

Ефектът и вкуса на сорта Donny Burger

Donny Burger е хибриден щам с преобладаваща индика, който действа по-скоро успокояващо отколкото енергизиращо. Това го прави подходящ за консумация, когато искате да се отдадете на заслижена релаксация и да отпуснете напрежението от тялото и ума.

Канабис любителите споделят, че този сорт ги прави по-спокойни, щастливи и усмихнати. Donny Burger се отличава с приятен аромат на борова гора, което го прави един от най-свежите сортове.

Ако Цвят Donny Burger 90% THCP Качество, 1Г е привлякъл вашето внимание с описание ефект е време да го опитате. Направете поръчка от нашия онлайн магазин и се насладете на ефекта и вкуса на този интересен продукт.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот