Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
THCP disPod – Alien OG 1МЛ
THCP disPod – Alien OG 1МЛ

THCP disPod – Alien OG 1МЛ

  • 77.99 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:77.99 лв.

THCP disPod – Alien OG 1МЛ е артикул, който се предлага на страницата на електронния магазин на Napaffkan.com на цена от 77.99 лв. Продуктът представлява еднократен вейп, който е зареден с един от най-силните канабиноиди в света.

Какво съдържа THCP disPod – Alien OG 1МЛ

Еднократният вейп на THCP disPod – Alien OG 1МЛ е известен със силните си съставки, някои от които в немалко количество. Продуктът съдържа THCP в размер от 10 %. Освен това, съдържа CBG в количество от 82 %, както и терпени в размер от 8 %.

 Имайки предвид съставките, които се съдържат в THCP disPod – Alien OG 1МЛ, не е изненадващо, че той притежава силно отпускащ и релаксиращ ефект, който оказва отпускащо влияние върху нервната система, мускулите и организма като цяло.

 Трябва да се има предвид, обаче, че много от съставките на THCP disPod – Alien OG 1МЛ са сравнително нови, поради което техните ефекти все още са непознати от гледна точка на науката.

Как да си THCP disPod – Alien OG 1МЛ

Най-лесният начин да си купите THCP disPod – Alien OG 1МЛ е като посетите някой от електронните магазини, които продават подобни продукти. Един от тях е Napaffkan.com, където можете да откриете широка гама от вейпове, включително и THCP disPod – Alien OG 1МЛ.

 Ако направите поръчка, доставката ще ви бъде направена в рамките на ден, като можете да изберете най-удобния адрес за доставка, в това число до работното ви място или до домашния адрес.

 Когато поръчвате THCP disPod – Alien OG 1МЛ, вариантите за плащане на заявения артикул най-общо са два.

 При първият имате възможност да заплатите за THCP disPod – Alien OG 1МЛ с карта. Това е и по-лесният вариант. Към момента се приемат карти на Револют, макар че се работи и за приемане на банкови плащания в съвсем близко бъдеще.

 Вторият вариант е да направите поръчка с наложен платеж. При наложеният платеж ще можете да платите продукта когато го получите, без да харчите нищо предварително. Това е вариант за най-предпазливите потребители, които все още не са свикнали с онлайн пазаруването и иска да направят заявката си без да се ангажират преди поръчката да е пристигнала.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот
captcha